Lowrance noviteti

Autor maverick, Prosinac 08, 2013, 19:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Taj je trenutno na 80 dolara i jos uvjek traje licitacija.
Shipping je 50 dolara i cca 20 dolara je carinjenje.
Nemas ni garanciju ni nista , po meni bolje dometnit jos malo pa kupit novi takav
Audentes fortuna iuvat

mlb

Moja preporuka je kupovati od domaćih zastupnika , sva ta elektronika je podložna greškama pa je puno lakše iskoristiti garanciju kod najbližeg zastupnika nego se naganjivati s nekim preko bare!

maverick

Upravo tako, meni je nedavno uginio hds...da nije bilo garancije bilo bi samom sebi po guzici  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Ne verujem da Srbija ima uvoznika za Lowrance, a i da ima cena bi bila jedno 1,5-2 puta veca pa pretvorena u €...

milan-so

Nisi u pravu ...
Ima legalno kupiti Lowrance u Srbiji, a i cene su prilično korektne uzevši u obzir da ti stigne za 2 dana i imaš važeću garanciju ...

mossi

milan-so

Pre par meseci zvao gros inox i imali solidan izbor ...

Žorž

Lomnica_city

Citat: milan-so  u Veljača 25, 2016, 20:06:20
Nisi u pravu ...
Ima legalno kupiti Lowrance u Srbiji, a i cene su prilično korektne uzevši u obzir da ti stigne za 2 dana i imaš važeću garanciju ...

Napisao sam da ne verujem a ne da nema uvoznika, goglao sam na srpskom modele i neke reci koje idu obicno uz to, cena, opis, da bi mi izasao nas sajt najverovatnije od uvoznika, i samo mi izasla 2 oglasa na K/P i ne znam gde jos bese...

mossi

Veliki deo naših uvoznika uopšte nije pravi licencirani distributer/servis, nego običan trgovac-preprodavac.
Kad se ode na sajt proizvodjača takvih radnji koje se pojavljuju po Srbiji NEMA.
A to znači da prave garancije NEMA. A i cene su barem 20% veće.

Žorž

Sad si me stavio u dilemu :sha:jbg,na sajtu Elka stoji da su zvanični,službeni distributer ako je to tačno,po zakonu morali bi da daju pravu garanciju i podršku za kupljene proizvode :dontknow:

maverick

Ma ni kod nas nema servisa. Mijenja se u jamstvu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

hoces reci  :red_indian: da dobijes novu sondu ako krepa ili ide na popravak?

Žorž

Citat: maverick  u Veljača 26, 2016, 11:47:34
Ma ni kod nas nema servisa. Mijenja se u jamstvu
Ok ali vi ste u Eu,što znači da je garancija validna u celoj zajednici,e sad ako je Mossi u pravu ,to bi značilo da smo mi osuđeni na dobru volju trgovaca,mada to bi se kosilo sa svim mogućim zakonima o zaštiti potrošača.Zvaću danas Vladu da pitam,on se pokazao kao ozbiljan i pošten igrač na našem tržištu,no Mossi je za jedno sigurno u pravu,kada tražiš na zvaničnom sajtu proizvođača nas nema ni u tragovima,tako da  :sha:

mossi

Žorž ni Garmin nije imao predstavništvo u Srbiji.
Odeš na sajt proizvodjača i u spisku dilera ga nema. Ili ima.
Ako ga ima onda je sve legalis, ako ne onda je sve trgalis.  :BangHead: