Čestitke na ulovu smuđa

Autor šajzika, Prosinac 21, 2013, 14:38:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Ive

Dečko šuti i peca nezamara se priborom i nebitnim stvarima..zna šta i gdje treba i uživa :icon_salut:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

dus

durmy

U zadnje vrijeme me bas ide ...Ive imas pravo pribor mi nije bas neki al ne zamaram se bitno da ima strune na roli i silikona u đepu

IVEK 85

Tak treba Durmy svaka čast samo udaraj!

rj

Citat: Ive  u Veljača 02, 2015, 20:46:08
Dečko šuti i peca nezamara se priborom i nebitnim stvarima..zna šta i gdje treba i uživa :icon_salut:

zašto misliš da je pribor "nebitna stvar" u lovu smuđa pogotovo kad si ga "provalio " di je kompaktibilnost pribora i nije bitna ...zašto ? radiš sat-dva pokupiš ulov i to je to ...
postoji i druga prića ....ona glasi ujutro u 9h uzmem štap u ruke i ispuštam ga u 18h naveće ...baš me zanima šta bi rekao o toj "nebitnoj" stvari posle par ribolova sa debalansiranim kompletom u satnici 9-10h +

maverick

Za Dravu ti kume ne treba pribor...kosmodisk...ili tako nešto...sam se sagneš i vataš ribu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

vidi ne tipkam o cjeni pribora već o priboru kao "nebitnoj" stvari ...što ne stoji ...naveo sam zašto...i ja sam išao pod Apatin na -10.. 45min-1h ribolova 2-3 smuđa i pići kući ...pribor nebitan...ali postoji i druga strana medalje

maverick

Ja ti kažem da je pribor ne bitan...bar kod nas...sam se sagneš i izvadiš smuđa...ne budu veliki ali vesele ovako kad je zima  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Ljudi dečki su mladi i imaju dosta toga još ispred sebe poslije prvog problema sa laktovima,ramenima razmisljace tad poput  :character0032: Rj_a
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Ive

Citat: rj  u Veljača 03, 2015, 07:07:50
Citat: Ive  u Veljača 02, 2015, 20:46:08

zašto misliš da je pribor "nebitna stvar" u lovu smuđa pogotovo kad si ga "provalio " di je kompaktibilnost pribora i nije bitna ...zašto ? radiš sat-dva pokupiš ulov i to je to ...
postoji i druga prića ....ona glasi ujutro u 9h uzmem štap u ruke i ispuštam ga u 18h naveće ...baš me zanima šta bi rekao o toj "nebitnoj" stvari posle par ribolova sa debalansiranim kompletom u satnici 9-10h +

hehe..mislim u kontekstu tipa da štap mora bit CD,Limenko,Hearty..itd pa onda sonari ovaki,naki..može sve to sa puno jeftinijim priborom,bez čamca itd. a to nam dečko dokazuje skoro pa svakodnevno..E to je bila poanta.
Što se tiče saginjanja po Smuđa...ostavit to nama mlađima,da vas starije ne uhvati u leđima :stripii:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

rj

evo je se spustuo po štapu za 100 e ...umjesto CDa kupio PB  :icon_salut:

durmy

Rj da jesenas nisam imao pun klinac izlazaka 11-20h nekad i duže sumljam da bi sada tako lovio (vecina terena je tada ispitana) sada obiđem samo par hot spotova..

durmy

A koliko kilometara u nogama....ufff

durmy