Vaše kutije

Autor genjura, Prosinac 21, 2013, 20:19:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Hebo te šišmiš mali  :eek:. Ćićok naslagao čaura okolo kao da sutra ne postoji. Moja teorija gledajući te vaše silne kutije pune svakojakih varalica je sasvim jednostavna a glasi ovako i nek se to zapiše ko izjava tjedna,dakle " Što manje varalica u kutiji manja je vjerojatnost da si dohvatio krivu" :takoje:. Tu mudrost sam osim vas rekao jedino Dalaj Lami i eto ga,još meditira razmišljajući šta je time pjesnik htio reći  :stripii:

maverick

Moja kutija metalaca za onaj dan kad jednom godisnje i ja idem na štuku...s tim da prošle godine nisam bio ni jednom  :stripii:

to solitude john keats
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

pajdo77  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: a ja se još čudio kako dalaj lamu preopterećuje "duboka misao" a on se našao sa pozitivno nezamjenjivim pajdom77  :hi: :hi: jadni dalaj lama  :stripii: :stripii: Nego pajdo77- pravo zboriš  uvijek i zanavijek  :takoje: :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

majstor

Jadni Dalaj Lama. Prvo mu je Mujo rekao da život nije rijeka nego čevapi, žene i alkohol, a sada i Pajdo sa varalicama. Čujem da mjenja ime u Tomos Lama. :uf: :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

pajdo77

Poanta cijelog mog predhodnog posta je u onoj "mudroj" rečenici. Većina vas na forumu su po vokaciji prvenstveno blinkeraši pa tek onda se bavite ostalim vrstama ribolova. Dakle nakon silnih godina iskustva već znate ili bi trebali znati da vas netko u pola noći probudi koji vobleri na terenima koje posjećujete daju najbolje rezultate uzevši u obzir godišnje doba u kojem lovite,vodostaju,vanjskoj temperaturi kao i temperaturi vode. Samim tim ne vidim smisao imati sto ili više voblera kada se u nekih 80% slučaja koristite sa desetak,eventualno petnaest voblera. Oni svi ostali koji vam skupljaju prašinu su vam mrtav kapital. Ja sam laik za blinkerisanje,ne bavim se time ozbiljno niti me to vitlanje nešto privlači. Blinkam jer po mraku ne vidim plovak a ne mogu ni blejati u one ampule na vrhu štapa,da je drugačije varaličarenje me nikada ne bi vidjelo. Dakle ja kao takav bacam voblere kakve dohvatim,nema tu isključivo Rapala,nekih Japanaca i bog te pita čega sve. Stavit ću sliku jedne kutije koju ja nosim sa sobom,dakle ovo su vobleri  sa Aliexpresa. Jedan košta nekih 66 ili 69 CENTI,zaboravih cifru a love više nego sve rapale ovog svijeta zajedno,bar na mom terenu. Šajziki sam slao slike ulova tako da ova moja priča drži vodu i nije samo isprazno lupanje po tastaturi. Dakle dovoljno je imati pet voblera,voblera koji su dokazano lovni na terenima koje obilazite i ne vidim potrebu da ih nosim pedeset sa sobom osim ako nisam odrastao pa kao balavo dijete želim da onog pored mene kao zadivim kolekcijom koju imam kraj sebe a bilo bi poželjno i da se cijene sa kutija nisu ogulile tako da se vidi i koliko sam ja to skupo platio. Da ne duljim više evo voblera koji svi skupa ne koštaju kao jedna rapalina trokuka a da su se nalovili smuđeva u sezoni ljeto-rana jesen to jesu.  :hi:

pajdo77

Evo dobitnih

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Slažem se da ne treba više od desetak voblera za neki normalan ribolov...samo nije ni to baš šablonski kako pajdo zamišlja. Inače bi povadili sve smuđeve za par mjeseci...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Za 10 min u sumrak na istom poznatom terenu je dovoljan 1 kom. A može i laganom dzig glavom...

TonyC

Pajdo kao ne lovi ništa . Onaj drugi ispucan zubima ko da je na ježa pao !

majstor

Ne samo Pajdo vidim da je i Šajzika sumnjiv. Zajedno utaje ribe. Pajdo je priznao, a Šajzi je prevelik i prejak da silom izvučemo priznanje.  :uf:  :stripii: :stripii:

šajzika

A neee, ne bacam vobler. Ne veseli me ta tehnika previse, cak stovise zamrzio sam je bas zestoko. Prosle godine bio samo jednom i to kad sam isao kod SMT-a po stap.
Mogu jedino bajkoše hvatat na vobler,  ostalo jok. :hi:
Audentes fortuna iuvat

majstor

Mislim da je nisam otvarao godinu dana, jedino mi je unuk malo presortirao vakum vrečice i uredno poslagao po podu.  :ok:
Kutije sa metalnim varalicama i s voblerima nisam vidio malo duže i nadam se da ih baka nije "pospremila".  :stripii: :stripii:

SMT

Citat: šajzika  u Travanj 16, 2019, 09:18:52
A neee, ne bacam vobler. Ne veseli me ta tehnika previse, cak stovise zamrzio sam je bas zestoko. Prosle godine bio samo jednom i to kad sam isao kod SMT-a po stap.
Mogu jedino bajkoše hvatat na vobler,  ostalo jok. :hi:

Niko nije savršen... Ja volim ići na more, a mrzim slanu vodu...

Jožef1

Po mom skromnom mišljenju u zadnjih nekoliko postova je napisano puno istina  :hi: Nije ni to bitno, već da sam se nakon toliko godina ponovno nasmijao do suza  :hello2: Upravo iz tog razloga ovaj forum je jedan od najboljih na svijetu iokolini  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Citat: Jožef1  u Travanj 16, 2019, 13:55:04
Po mom skromnom mišljenju u zadnjih nekoliko postova je napisano puno istina  :hi: Nije ni to bitno, već da sam se nakon toliko godina ponovno nasmijao do suza  :hello2: Upravo iz tog razloga ovaj forum je jedan od najboljih na svijetu iokolini  :thumbsup:
a gdje si joža pa tebe nisam vidio ni cuo odavno..