Vaše kutije

Autor genjura, Prosinac 21, 2013, 20:19:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

madmax

Ovakve fotografije vode pojedine ljude financijski u propast...
Mislio sam da imam svakakvog vrag i sad vidim pa mogao bih uzet još koju....

tutnja

Bolest je to.. najbolje da se prestanem družiti s vama
Od onog jedan štap, maksimalno dva i kutija-dvije varki polako širim asortiman. Od štuke i bandara, sad bi malo i bucova, pa ajd za njega štap i pokoja varalica.. pa bi probao nekad malo i na soma, pa ajd isto to pokvarili ste me načisto.. sva sreća pa me smuđ uopće ne zanima, a jig istog još manje, iako silikona imam za do mirovine koliko ga koristim..

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

madmax

Vid kutija za varalice sve marke  :icon_profileright:

maverick

Ja i Jura se samo naoruzavamo...dijelimo...kao mala djeca  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ja sam trenutno u poziciji, da pojma nemam šta imam… Mnogo toga treba ići u oglase… Stava sam da treba imati malo varalica, a znati u svakom trenutku gde se koja guma nalazi… Gomilanje pribora je samo zbunjujuće… Kod mene se ovo drugo dešava spontano, neprimetno…

Ovo je deo koji je u kabini, rezerva… prva postava je u čamcu… Realno, te gume se ne mogu potrošiti… kupi kesicu dve gde god prodjes i eto te brzo u “ problemu”…

maverick

Supruga prati forum pa ne smijem ni slikati  :stripii: Uglavnom u ove dane ona lezi na palubi a ja radim vertikalu...otkinem glavinajru pa psujem..i dva i tri i cetiri eura...Neki dan pita pa od kud ti toliko kad svaki dan potrosis po par komada...Obajsnjavam joj kako sam ja "renomirani" pecaros i mnogi proizvodjaci mi salju besplatno samo da pecam s njihovim...a pocesto mi i Tunjo donese po 40-50 komada za 20 eura  :stripii: :stripii: :stripii: Smije se ..ne znam meni ili Tunji  :stripii:

dravski pecaros

Danas malo pospremio kutije da vidim jel fali šta za sezonu

Pošto većinom pecam Šarana mislim da će mi ovo biti dosta  :stripii:

SMT

Ako zafali, javi... nemoj kupovati

ljuska

Evo jedna prazna kutija iz kauflanda nosivost 5 kg pet eurića dupla

madmax

Citat: dravski pecaros  u Travanj 02, 2023, 12:48:30 Danas malo pospremio kutije da vidim jel fali šta za sezonu

Pošto većinom pecam Šarana mislim da će mi ovo biti dosta  :stripii:

Neki spinnerbait

dravski pecaros

imam i to doma ali ja leptire i spinnerbait rijetko bacam

dravski pecaros

Citat: ljuska  u Travanj 02, 2023, 16:02:03 Evo jedna prazna kutija iz kauflanda nosivost 5 kg pet eurića dupla

Kad sam ja bio nije bilo a izgledaju super

Mljeveni

Od svih torbi,kutija,ruksaka (renomiranih firmi Fox,rapala,...) na kraju sam sve vratio kanti od jupola.
Razlog, lovim s obale na svim terenima kamen,blato,beton......uvjek je pitanje gdje spustiti torbu,gdje stap, gdje sjesti i odmoriti malo, u cemu sve nositi, tako da je modificirana jupol kanta za sada neprevaziđena za mene.

Vodonepropusna, sjedalica,drzac za stap dok odmaram i dok vezem predveze, kutija za varalice,drzac za varalice koje koristi
u jednom ribolovu bez otvaranja kutija......i jos mjesta za klopu,cugu, grip...