Vaše kutije

Autor genjura, Prosinac 21, 2013, 20:19:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Rap

Ne jedeš ni istu hranu svaki dan,ne nosiš istu odjeću,ne kupuješ jedne te iste cipele...
Čemu se čuditi  :hi:

ps

Cijeli život je tako, uvijek želimo bolje i više. To je valjda prirodno, kada ne bi bilo tako još bi vozili fiće, pecali na bambuse, živjeli u djedovoj kući s mamom i tatom  :stripii: a ujedno se čudimo kako se pojedini političari ne zaustave na jednoj aferi na kojoj zgrnu npr. 20 mil.nego im treba još afera HIPO, pa afera Planinska itd. itd. 

Žorž

No,svaka ti je na mestu,problem je što svi volimo svoj hobi više nego što je to normalno,pa nas još ponekad i žulja novčanik,a ja sam doskora bio sklon da se pecam na sve novotarije i naravno onda dođemo tu gde smo sad,gomilice,postaju gomile i tako u krug,a definitivno lovim na tri četiri voblera,i isto toliko gumica  :stripii: al zato pun orman koječega. :toothy9: ozbiljna je to dijagnoza :rofl2:

ibro dirka

:stripii: ja sam isto sveo na minimum. Jedan štap, jedna rola i dvije torbe...

ibro dirka

dravski pecaros

pa ja imam guma i voblera isto koliko šajzika i ibro a večinom pecam šarana....to je bolest  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

pajdo77

Ja imam pet-šest šedova i ne treba mi više,ja naime kupujem samo dobitne :stripii:

ibro dirka

Citat: dravski pecaros  u Ožujak 28, 2016, 18:25:04
pa ja imam guma i voblera isto koliko šajzika i ibro a večinom pecam šarana....to je bolest  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Slabo trošiš, da idem koliko neki brojio bi ih na prste kao što i jesam dok sam imao više vremena.

@Pajdo77 koji su ti to dobitni?

pajdo77

BeGo

Revizija i sortiranje pod budnim okom nasljednika...i ja sam zastranio, koliko idem miran sam barem 5 godina

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

macvanski ribolovac

Bas lepo,mnogo varalica
Ja samo ovo od varalica imam,valjda ce nesto loviti  :stripii:

pajdo77

Nema ih puno al su sve dobitne :stripii:,ja imam dvije i ni jedna ne valja :rofl2: :stripii:

dac

Pajdo, dvije kutije ili varalice.....   :uf: