Vaše kutije

Autor genjura, Prosinac 21, 2013, 20:19:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Pa varalice,al zato je jedna Rapala :stripii:

dac

Uf, Pajdo, pa ti onda nemaš nikakvih dilema i "problema" oko izbora....  :uf:   ... ne muče te ni boje, ni dekori, niti "veličina".....   :no:   
Ma,ti si jednostavno "sretan" čovjek...!   :takoje:   A da bar malo podijelimo tu "sreću", imam neke "dobitne", pa ti ih pošaljem.....   :bye:

pajdo77

Ma Dac hvala al ja ti jednostavno nemam sreće..a ni znanja :stripii: Da pecam na zlatne voblere onda bi baš taj dan pecalo na neke papirnate. Hebi ga kad me neće nikako.

joker

pajdo ne gubi nadu naici ce
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Pa zadnjih 10 godina se nekako nosim sa depresijom pri povratku sa vode,moram se ove godine prebaciti na pecanje peševa,tu bih mogao postići zavidne rezultate :uf:

Brk

Citat: pajdo77  u Svibanj 07, 2016, 06:27:37
Pa varalice,al zato je jedna Rapala :stripii:

Ako je tako, i ja imam nešto viška varalica. Tj. glavinjara.
Pa ako želiš pokušati loviti na moje rukotvorine, ostaviš mi samo adresu na pp.
Meni zapakirati par komada i poslati je najmanji problem.

rj

ma tjeraj ga u qurac ....trola nas i lovi više nego mi  :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Pajdo nije lažov niti valjak :no:. Dođi kod mene odmah sada i ako nađeš varalica u vrijednosti većoj od 50 kuna ja te na leđima vraćam kući. :hi:

rj

varalica je širok pojam ...vobler...kašika...leptir ...twister...shed  :stripii:

pajdo77

Rap

Pajdo je imao više ponuđača;ispada da se od nijednog ponuda nije obistinila  :notworthy:

rj

da se ima adresa ima u roku odma shedova

pajdo77

Ma dogovorit ćemo se da vi mene povedete na pecanje(nisam naporan čovjek) pa da ja skužim kako vi to i na čega klepate ribu i gdje ja griješim pa da baš ništa ne hvatam. Neki vrag je,il do mene il do varalica,ko će ga znat al je tako.

rj

ni ne možeš bit naporan ...iskrcavanje na Hulovu pa stopiraj do Aljmaša ...ima prometa povest će te neko  :stripii:

pajdo77

Kobac jadan ni nezna da je on moj najbolji lega,on će mene odpratit makar do stanice a ima i Pajdo valjda neki čamac i motor pa će nekako :hi: