Vaše kutije

Autor genjura, Prosinac 21, 2013, 20:19:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

Pajdo kad završi lovostaj imaš izlazak samnom na dunav zagarantiran!!  :icon_thumright:

pajdo77

Sve štima samo nemojte poslije da bude "koji sam ga *urac i vodio" jer gdje sam ja tamo dobro da ima i vode a ne ribe :stripii:

maverick

Evo kad odradis dan s Mlb-om...ja te vodim na jedan dan poslije  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

pajdo77

Ma važi,samo kad će neko druženje da se onako čoporativno upoznamo prije. Rekla mi mama da ne ulazim sam u čamac sa nepoznatim dečkima :rofl2:

ljuska

pogotovo koji imaju kabinaše :stripii:

pajdo77

Imaš Ljuska pravo,oni u zadnje vrijeme samo slikaju tko ima bolji krevet i ljepšu posteljinu na njemu pa ajd onda s njima na pecanje :rofl2:

rj

:red_indian: ima vazelin

jura je nasilnik i ne ebe pomagala

darko ...šta reč vidio si rasvjetu ...loš pokušaj prikrivanja manijakalnih poriva
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Kad malo razmislim dobro je meni samom tu oko Flotile. Istina da ne peca al kad vidim kako su krevete sredili u svilu i baršun bolje mir :rofl2:

nekinho

Pajdo nemoj sad reci idem pa da te hebu pod crvenim svjetlom. Nanjušila ova ekipa pohotnika di si slab i sad bi te ko fol vozili na ribe, a zapravo bi na tanak led s tobom... Nedaj se!!!

nekinho

Čuješ od Rj kakvi su to likovi...čovjek valjda zna...upoznao ih.
A i on nekakve montažne kabine spominje za prvu ruku kad je hića.  :stripii:

pajdo77

Nešto sam stariji pa ne kužim kakav je to sad trend među mlađim naraštajima tipa "daj šta daš". Streljat će nas moderatori,mi osvemu a najmanje o kutijama :rofl2:

nekinho

Istina istina. Biće posla za moderatore, ali lijepo si spomenuo daj da se konačno svi čoporativno upoznamo pa će biti i ciljanih tema na repertoaru... :ok:

maverick

Citat: pajdo77  u Svibanj 09, 2016, 11:28:50
Nešto sam stariji pa ne kužim..

Nemaš šta da kužiš..tvoje je da se našminkaš i opustiš  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ns šta ličim jedino da se pregletujem :stripii: