Vaše kutije

Autor genjura, Prosinac 21, 2013, 20:19:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

zvona

U svakom slučaju..več 3 dana bacam istu gumu i isti dekor..

Greys

zvona

E dokle ce tako ic.. vidit ce mo.. zasad je super

maverick

Ibro...danas sam iz camca izvadio jedno 300 guma ne otpakiranih.....pošto se blizi kraj sezone za smudja ...čistim plovilo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

a dobro kad kupiš na veliko pred sezonu, ja to većinom po 4-5 paketa uzmem i onda dok to ne potrošim neuzimam osim što uzmem po koji komad osim orke na koje naletim da isprobam i onda širim paletu...

maverick

Pa da...tako sam i ja širio paletu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

maverick

Ja u čamcu otvorim jednu kutiju a ostalo dodajem iz komore  :stripii: a ovaj jado gleda...ne bi li skuzio na sta je prevaren

Alija

Citat: ibro dirka  u Veljača 18, 2014, 20:36:30
jelvi skupljate gume ili pecate?

Citat: ibro dirka  u Veljača 18, 2014, 20:50:11
a dobro kad kupiš na veliko pred sezonu, ja to većinom po 4-5 paketa uzmem i onda dok to ne potrošim neuzimam osim što uzmem po koji komad osim orke na koje naletim da isprobam i onda širim paletu...

....ja mislim da i pecam  :takoje:
Sa gumama je kao sa tabletama ...bolje da imaš a da ti ne treba,nego da trebaš a nemaš .
Šta je PAKET ?? 5 kom,10 kom ili 25 kom

Nisi ti majstore bio u krizi sa favoritima ,pa ti smješno ...jednom sam imao krizu i nikad više se nemože desiti,jedino da prestanu proizvoditi .
Btw sad relax ide gore sa cjenama,pa isto tako mislim da je pametno ulaganje ....inače bolje kroz cjelu godinu kupovati pomalo jer nisu jabuke pa će se pokvariti .

Na moru bi za neke stare orkine modele dali guzice,pa vjerujem da bi bili sretni da su radili neke rezerve  :icon_biggrin: 

maverick

Bas tako...najgore opcija kad bacam i bacam a on nece...čačkam po kutiji...nadjem jedan primjerak gume koju dugo nisam bacao....zabacaj ...udaac riba vani...slijedeci zabacj kucam u panj i trgam...slijedece je da hebem mamu svima koji okolo pecaju  :stripii:

ibro dirka

ma sve je to meni jasno alija i mislim da sam na dobrom putu ka tome jer je žena maloprije komentirala moj odlazak slikanja kutije sa: "Jako ću se ubit!"

inače si popunim ovaj gore pretinac rupičasti sa paketima pa onda trošim i šta neotkinem vratim u kutiju a ove dvije s olovima budu u đepovima...

Alija

Reci ženi da ima opciju da dođe za Sisak ko na RTL-u ....mjenjam ženu !
Kad bi se vratila kupovala bi ti ona gume  :stripii:
Lijepe su ti kutijce ,a vidi šta mene čeka ...... je be no pospremanje  :uf: (samo čekam neko šugavo vrijeme da se nemože nikuda.
Zatvorim se u skladište i polako ...par dana !

.....ajde bar glave su sve na svom mjestu,samo ove iz kanti i sa panka pobacati kud šta ide ...

maverick

Ove kutije s glavama su odlicne...moracu si nabaviti tako nesto

Rap

Auuu neke stvari sam još ja ostavio na hrpi a ti još nisi mako  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

vatrogasac

Alija hitno se javiti:

44317 POPOVAČA, JELENGRADSKA 1
Broj telefona: 044/569-200
:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: