Vaše kutije

Autor genjura, Prosinac 21, 2013, 20:19:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ibro dirka

a da mjenjamo ženu za gume   :toothy9:

Alija

Popovaču sam već odradio...možda neka modernija  :stripii:

Pastrva spin-mahanje,som,šaranašenje (ali 99% samo meč),štuka-smuki,bass i malo more ....jbg moraš neki k..c i imati za svaki od tih ribolova !

Ibro @  ..... neki dan sam sa takvom ponudom odbio Sulejmana veličanstvenog ( a on ima malo više žena )...samo mjenjam ženu na 10 dana igra  :icon_biggrin:

ibro dirka

kaže neće u sisak sve je poplavljeno...

Alija

ako joj nsamo to smeta popit ću dio vode ,a šta ostane osušit ću fenom..... da me je vidjela već bi putovala  :stripii:

vatrogasac

A reko to ti je županija pa je blizu(a i moja bivša)  :stripii:
A šta se poplave tice ja sam u pripravi od jucer ujutro,ako zovu vodim neku bandu u ispomoc od cca 25 ljudi iz svoje sadasnje županije  :BangHead: :BangHead:

ibro dirka

ako ništa drugo slikaj fen, ona često suši kosu pa ako joj se svidi dogovorite se  :stripii:

Alija

Feniram a odmah i pudram  :icon_biggrin:

Lomnica_city

Nesto sam pospremao kuci, pa aj kad vec prepakujem da opalim koju fotku...
Na prve 2 su rezerve, kutije su od cipela/patika, vec pune pa moram da nabavim nove (patike), podeljene po proizvodjacima, osim voblera, oni su prva i druga (i treca, duplikati/triplikati) postava uglavnom za pastrmku, klena i smudja koji su jos u lovostaju odnosno nisu za voblerisanje trenutno, u kesi su glavinjare...

Na trecoj je stalna postavka koja ne izlazi iz auta skoro nikad, samo se dopunjava, bas kad se setim da je na neku vrstu lovostaj (setio se za stuku pa kad vec vadim da slikam ostalo), kutija na kojoj je malecna je dvostrana, dzigovi su sa druge strane, po gramazama i oblicima podeljeni u 16 pregrada...

Greys

ibro dirka

Trebalo bi osnovati Udrugu Anonimnih Ovisnika o Ribolovnom Priboru...

Rap

Da povadiš to iz gepeka auto bi ti manje trošio  ;D

vatrogasac

Sry ekipa ali ipak  :takoje:

Lomnica_city

Citat: Rap  u Veljača 23, 2014, 21:41:55
Da povadiš to iz gepeka auto bi ti manje trošio  ;D

Ne brinem se za to, ono sto se vidi levo je plinska boca, Focus mi trosi 8,5-9l plina na 100km sto je malo preko 6€...   :takoje:

Greys bio sam i gori, kad sam poceo da ganjam smudja bio sam u znatno boljoj finansijskoj situaciji, momak a i nije bila kriza (sad zena, dete, neredovan posao), samo voblera za smudja sam imao preko 100, svaki je imao duplikat a od svakog modela dnevni i nocni dekor, za pastrmku isto, ovoliko je samo kutija voblera bilo pre 3-4 godine, a silikona sam doduse manje imao...

maverick

Meni je uvijek drago kad vidim da ludaka ima na sve strane  :stripii: ne volim da sam sam  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

E, pa necemo da se vredjamo sad...  :tongue1: