Koje ulje i mast koristit za rolu

Autor Zoran Š., Prosinac 25, 2013, 22:40:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zoran Š.

Imam 4 penna, 3 tice, 5 bayrona, 4 okume, 3 lf-a itd... da kupujem od svakog proizvođaća njihva ulja i masti nema smisla. e sad pitanje koje da uzmem pa da na svima bude isto. naravno odmasti sve i izmjenit. da li bi se moglo koristiti nešto iz biciklizma za lance i mašinice, manje više isti princip. imam većinu sa ovog linka http://www.dsg.hr/proizvodi.asp?cate=4  pa ako netko iskusan može pogledati ili uputiti na nešto drugo a da nemoram naručivat iz usa itd.

rj

80 gr = 38 $
1 kg = cc 450 $
dule dat homićima pa nek ju potroše na bang-bang proizvođaču  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kova

^
Nemoj da ti "zariba" oko Bozicha na nekoj desetki, ;)  he he
Na dva ortaka nije skupo. Sluchajno sam video kod nekih prefinjenih shtampara. Chuvaju ko Zmija noge.
Trpi i do 100 000 klizanja na dan.
:occasion14:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Ja koristim grafitnu mast i ulje  :takoje: to sam već jednom napisao, međutim došlo je do oprečnih mišljenja zato što su današnje rolne ko uobražene živčane curice osim Penna i Browninga  :uf: :hi: :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

MIF

Marka je Nils,radi od -50 do + 50,ne mozes skinut sa zupcanika kad naneses..kila 100 kuna i neces potrosit dok si ziv.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

MIF

tole

ja u pennna natiskao onu stihl-ovu za podmazivanje u tubi, 50tak kuna tuba....za sad se čini  :ok:

željkož

Ima li kakvog mišljenja o ovoj masti
Jel bi bila dobra za podmazivati role

Lithium Grease RS-2
-30 do +130°C
DIN 51825 K/K - 30
Flash point grease with direct flame contact 250°C

perovski

Mislim da svaka litijska mast odgovara. One su uglavnom za podmazivanje ležajeva...
Samo da nije grafitna.

arigo

Ja koristim daiwa MO grease i daiwa 104 grease.Hebiga,za daiwu mora i njihova mast  :pije:
pecanje je kao i pesnistvo,..za ribara se treba roditi

ibro dirka

Vidim da se na ebayu prodaje magnetno ulje. Jel kupovao netko, malo bih ljubavnicu pomazio... :stripii: