Apsurd pravilnika na naš način

Autor šime, Siječanj 07, 2014, 21:32:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Na članskoj iskaznici i dozvoli ima rubrika za upis broja osobne, treba li osobna uz to onda ili ne najbolje da Zrinko kaže par riječi ipak je n ribočuvar.

Pretekao me  :ok:

Rap

Citat: umpahpah  u Siječanj 08, 2014, 22:49:36
na ribolovnici ti pise da vrijedi samo uz osobnu a na dnevnoj karti ti pise cijena 60 kn!!!
kako se onda opravdava to da piše 60 a naplati više?i da,nisam dobio odgovor da li ribočuvar ima ovlasti u uvid osobne?

Kugla

na staroj ribolovnici je  pisalo da vrijedi samo uz osobnu a na dnevnoj karti ti pise cijena 60 kn!!! a naci cu di to pise pa okacim sorry na greski eo ispravio sam!!!
Sad baš gledam na novoj ribolovnici to nigdje ne piše, več ima rubrika z aupis broja osobne.

umpahpah

Da Rap,uz osobnu ribocuvar MORA traziti uvjerenje o polozenom ispitu,osobnu,ribolovnicu,popis ulova i tu se potpisati ako ima ulova,naznaciti mjesto i vrijeme !!!!

umpahpah

Citat: kugla  u Siječanj 08, 2014, 22:56:20
na staroj ribolovnici je  pisalo da vrijedi samo uz osobnu a na dnevnoj karti ti pise cijena 60 kn!!! a naci cu di to pise pa okacim sorry na greski eo ispravio sam!!!
Sad baš gledam na novoj ribolovnici to nigdje ne piše, več ima rubrika z aupis broja osobne.
prepravih!!! sorry!!! :alas:

Kugla

A zbrke oko dozvola, mene više mući di je smuđ, maler nikako da skinem  :sha:  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Rap

Uvijek imam kod sebe navedeno.Naučio da se popis ulova vodi promtno.
O iskaznici govorim na osnovi slučaja koji je nedavno sudac odbacio i oslobodio prijavljenog (koji je odbio dati osobnu na uvid ribočuvaru,neosvisno što se poznaju) pod navodom da ribočuvar neme pravo tražiti osobnu već ribolovnicu (slika bi tu puno pomogla) kao niti pregledavati osobno vozilo bez službene osobe i naloga koji to omogućuje.
Eto,tako je kolega ribočuvar ostao popišan.

Greys

Maverick ti je objasnio gdje, koliko znamo sa tema, na tebi je samo da se natjeraš i odeš na vodu  :wave:

maverick

Susjedu ne preostaje nista drugo nego da ode u Madjarsku i skine taj maler, Rap...kompliciras kao i vecina, cjepidlacis ...bezpotrebno....manite se onih tamo, bili na sudu ili ne znam sta vec....sudac oslobodio ovaj popusio onaj ispao pametan....nije li smisao da na vodu idem brate da se relaksiram , od posla, od budala i sad mi jos tamo fali da se natezem s nekim za par stotina kuna ili tezinom jedne osobne iskaznice a u camcu imam oko 30 kg pribora....
Opustite se i ne trkeljajte bez veze, ako mozete pomoci, pomozite ako ne mozete, slobodno subotom u Bogojevo kupite mrezu umjesto ribolovnice i bacite se u bizmis  :stripii:
Kome smetaju ribocuvari neka peca tamo gdje ih nema, kome su problem privredni ribari neka peca na Dravi tu ih nema itd itd.....ovo nije mjesto da se natezete s sitnicama i trazite dlaku u jajetu...
Ako imate neku pametnu napisite ako vam je do nabijanja postova ima tema vicevi i slicno pa pičite tamo do mile volje....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

ebiga kume onda kljućaj temu ...ako si dozvolio otvaranje teme ( pročitaj naslov ).....onda pusti ljude da pišu ...rap je u pravu ...ribočuvar nema ovljasti tražit osobnu ...čak i pretres čamca nebi dozvolio ....utvrđivanje identiteta (legitimiranje) i pretres je zakonski rješen a te ovlasti ribočuvar nema...za pretres plovila i policiji treba nalog .....
najtužnije je što velik broj ribočuvara krivolovi ili sarađuje sa krivolovcima...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Poanta je da bi pravdu krojili svi koji ne mogu poštivati zakon, znaš, da se mene pita ti ne bi isao pecati ni na onu baru u Valpovu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Jbt, kakav udarac ispod pojasa i to kumu, pa dokle je ovo došlo :rofl2: :rofl2: :rofl2:

maverick

I tebi bih zabranio pecanje .....imate srece pa mene nitko nista ne pita  :stripii:

Hunter