Apsurd pravilnika na naš način

Autor šime, Siječanj 07, 2014, 21:32:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šime

Gledajte za ovo o poštenju ribočuvara, ove koje znam ,a smatram da ih dobro znam nema mjesta  sumnji o njihovomj poštenju i sto posto sam siguran da su ok i da im niti u jednom trenutku ne pada napamet da se bave takom vrstom kriminala(suradnja sa ribokradicama). A ovo što se tiče da svatko čita šta mi pišemo,nemamo se što bojati,trbaju se bojati oni koji se bave kriminalom u krajnjem slučaju šta mi mogu.Nisu oni samo "ludi" i spremi na svašta.NE TREBA SE BOJATI KRIMINALACA.

maverick

Upravo tako bojati se ne treba nikog, ali valjda smo na visem nivo od par lopova, valjda postoje i bolji načini osim da ih ispeglamo...mada nekad jedino i to pomaze...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šime

Maverick u potpunosti se slažem sa tobom ,to je baš onaj pravi odgovor na ovu temu.

maverick

Ja sam slijedeci tjedan slobodan, za poslijepodnevnu kavu ili bilo kakvo druzenje da bar smislimo neku strategiju sto ciniti po tom pitanju...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

munich, slažem se ja stobom, i sve je istina što pišeš. A takođe pozdravljam i komentar od dravskog, zašto za srnu se ide u zatvor a za par sto kila smuđa, soma, šarana itd.- ne?!! Mnogi mi se podsmjehuju na ovome forumu, pišem li svoje doživljaje sa ribokradicama. Vjeruj, ponekad je opasnije biti sam na pecanju i nekomu mrežarošu prigovoriti nego 91-93 godine bilo na prvoj crti obrane  :icon_scratch: Pa čovjeku jednom prekipi i u potpunosti se slažem sa šimetom  :takoje: ja nisam prošle godine vadio ribolovnicu i opet sam pecao i na Dunavu te na ostalim vodama. zašto stalno mi moramo krenuti od sebe?, to su samo bla,bla,bla.... neka me sada netko etiketira kao kradljivca  :thefinger: jer sam pecao i hvatao ribe bez ribolovnice,  i znaš što je zanimljivo, kako uopće nemam više osjećaj krivnje  :no:  :no: A neću vaditi niti ove godine ribolovnicu, nisam poludio  :BangHead: ljudi, nije ova država ničija privatna prćija  :nono: krv sam dao za ovu stvar kako bi mogli uživati u pravome sportskom ribolovu i sada će da nam neki balkanski konjoslavi soliti pamet, malo morgen  :pirate:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

A o tom smo trebali ranije...kao u Srbiji...bojkot kupovine ribolovnica...

Jožef1

Upravo tako  :thumbsup: dječki su prijeko učinili pravu stvar  :clap2: Samo ima jedna caka; oni su složni.... kada to budemo i mi te odemo na pecanje nas desetorica i nitko nema ribolovnicu i tako godinu dvije (zamislite samo u našoj županiji) o kojoj li se sumi novaca radi?! Vjerujem kako bi se ipak nešto pokrenilo na bolje. Samo složnost  :ok:

Jožef1

kada izračunam ribolovnica i potrošeno gorivo- radije odem 5-7 puta na Jošavu na 24h i mir Božji.

maverick

Pa zato takve vode i imaju perspektivu....

ps

Dečki ako se šta dogovorimo i odlučimo vjerujem da možemo utjecati na neke negativne stvari.Mi smo sila od 550 ljudi i još imamo bar toliko istomišljenika koji nisu iz ovog ili onog razloga na forumu, taj broj niko ne može ignorirati.U Srbiji su bojkotirali kupovinu dozvola,možemo i mi dati rok ovu godinu da se riješi ovo pitanje,da nam dokažu da je stvarno neko rigorozno kažnjen,ili im niko sa ovog foruma neće u 2015.kupovati dozvole.Dovoljno je samo par ljudi da se udari dobro po đepu odmah bi se to u velikoj mjeri suzbilo. 

umpahpah

Citat: šime  u Siječanj 31, 2014, 18:56:57
Gledajte za ovo o poštenju ribočuvara, ove koje znam ,a smatram da ih dobro znam nema mjesta  sumnji o njihovomj poštenju i sto posto sam siguran da su ok i da im niti u jednom trenutku ne pada napamet da se bave takom vrstom kriminala(suradnja sa ribokradicama). A ovo što se tiče da svatko čita šta mi pišemo,nemamo se što bojati,trbaju se bojati oni koji se bave kriminalom u krajnjem slučaju šta mi mogu.Nisu oni samo "ludi" i spremi na svašta.NE TREBA SE BOJATI KRIMINALACA.
Moj Shime ja sam na samom pokretanju foruma objasnjavao i borio se sa nasim dragim clanovima da krivolovcima treba jebat mamu,a oni joooj probusit ce mi gumu,povuci ce me za zuluf,ogrebat ce mi auto,bacit ce mi bicikl u grm etc tako da samo od tog odustao jer sam sit lajavaca bez konkretne rabote!!! Pogledaj nas teren,ako dodje do sranja ja skidam odoru i bacam znacku,da vidis kako mijenjaju pricu,a radim svojim camcem i svojim motorom i rizikujem da mi ih ostete,ali opet dal sam dovoljno lud da spavam u bušiji kraj čamca i bas to cekam!!!?? neka si misle,u komadima plovi nizvodno ni sva forenzika svijeta ga nece sastaviti!!!!

maverick

Pa da super ti fora, sad moramo ici po trojica na pecanje  :stripii:

umpahpah

Nisam!!! Ajde sastanak dragovoljaca(hrabrih) oni manje hrabri neka budu logistika,KUPIMO ORASJE STAVIMO NEKAKAV MOTOR(KUPIMO DA IMA KONJA NEKA I NE VALJa ŠIME CE DA GA OPRAVI) kukuljice i po dvojica svako vece u patroli sa potrbnim alatom i po pički !!!! pa da viidis reda

silure

umpahpah ideja ti je  :ok:  mjesecno bih izdvojio odredjenu svotu za takve akcije... ulaganje... rado prijavim sumnjive camce i brdo mreze unistio...ali ja sam dva jbn dana u tjednu uopce u ovoj zupaniji i 1 dan na vodi....i nemogu puno uciniti a  takvih nas ima,i kladim se da sam na mojem terenu najvise  stete napravio krivolovcima...ja radim sam..jer nitko nece ovdje da mrdne k... ja sam sluzbena osoba i da pokusam nasrnem na nekoga otkaz mi ne gine...tako da mogu samo prijavljivati i unistavati

umpahpah

Je super je,samo si ti jedini u tri sata nesto se slozio ili ne nebitno,ocu reci "svi junaci nikom ponikose"!!!! Skupite za gorivo i ja cu sebi naci jos jednog koji ce sa mnom raditi reda na Dravi!!! i sluzbeno a kad treba i nesluzbeno,nije uopce problem!!!! Ne bojim se ni jednog od tih ljigavaca a i ni jedan nije "ludji" tako da su u startu u problemu!!! Samo puno je tu Jozefa i slicnih,najglasniji a u biti zezaju  nas javno samim time sto nema ribolovnicu,a mi kao mutavi pa ju imamo,i os si daje za pravo glasa!!! nemam rijeci!!!