veličina gume zimi

Autor genjura, Studeni 24, 2012, 16:13:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

to je i bit , prilagodba terenu na kojem pecas  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Brus

Na Moravi i dalje udara samo na Minijature. Danas privedoh jednog lepog i izgubij jednog ogromnog zbog male udičice.

Darko

ponovo aktualna tema , analizirajući nekoliko zadnjih izlazaka , gume manjo od 10cm više nenosim na vodu  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Ma nosi nikad neznaš što mu paše u koje vrijeme!

Greys

Ispod 10cm nebacam u ovo doba

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

maverick

Krkani  :icon_biggrin: mjesec dana lovim na 5-8 cm ...ako ulovite po kojeg smudja otvorite ga , pa vidite sto ima u zeludcu...nije zgoreg da se po tom ravnate  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIF

A tooo..ono,tu je samo mali keder,pa on neće velikog?
Vidiš ti...

maverick

Ma hoce, ali 30 metara dalje... :icon_salut:

Tićo

Ja mislim da ni nemam guma ispod 10cm

MIF

U mom kraju ovakve postove zovu TUG..(tačke u pozadinu).. :angel4:

maverick

:icon_biggrin: a jbg moze biti da je ne znam da lovem velikim gumalezama, samo malim... :icon_biggrin:

MIF

Pa Mario..crni Mario.....
Teško mi skontat vaku zahebanciju..hehe..bosanski korjeni
Ne ljuti kuma..

mossi

Citat: maverick  u Prosinac 10, 2013, 21:22:45
Krkani  :icon_biggrin: mjesec dana lovim na 5-8 cm ...ako ulovite po kojeg smudja otvorite ga , pa vidite sto ima u zeludcu...nije zgoreg da se po tom ravnate  :thumbsup:

he he he, evo šta jede smudj malo jači od 4kg.
Sve sa fotke je bilo u JEDNOM smudju!

twister011

Desavalo se, da bas suprotno ubedjenju vecine, zimi trazi izuzetno sitnu vibraciju. Em krupni, em na mestima gde nikada tako nesto ne bih bacao.
Ovde ne mislim na nesto manje varalice, nego bas extremne situacije, kada nece ni na tvistera,vec bukvalno samo na njegov repic.
Da je recitiji, Profi012 bi mogao o tome mnogo vise da kaze :whip2:

Kugla