veličina gume zimi

Autor genjura, Studeni 24, 2012, 16:13:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Izmedju 4-5 kila nosim svaki dan...bez glava naravno  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

:icon_biggrin:
Neki dan nosim 2 kutije jedno 500metara, morao sam stat na 3 puta prebacivat u ruku, otkazale ruke  :toothy12:

tole

ja uvijek pol ormara u torbu i gas, kaliram 2kg po izlasku :toothy10:

mossi

Male gume, velike gume?

Mornar Popaj

Vrlo zanimljiv video za one koji pecaju na živi mamac, ali i za gumičare

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

SMT

Evo zime… Šta ćemo bacati, jbt…

Mi se onako opredelimo u glavi za neke veličine, modele, boje, ove one amplitude..  Daje to i rezultate, jede i eto ti… Što bi se reklo to je to, šta tu sada menjati…

Ja se uhvatim ovih od 7 do 12cm i pičim to cele godine… Manji me nerviraju a veći još više :hi:..ove od 12cm bacim, eto tako par puta, radi reda i to isključivo zimi… Nervira me sto drugačije radi, sporije, tromije, itd itd… A logika bi bila baš možda suprotno…Nervira me kad tako velik dzig tresne u vodu… Šta to briga smudja, šta mene nervira, a on možda baš to hoće  :hi:

Greška, 102%… :hi:

Iako ih retko bacam, lovio sam na te veličine… Lovili su ljudi oko mene i na duže silikonce(14-15cm), demonstrirali mi..  Ličnog sam mišljenja da je smudj proždrljiva riba, da napadne neretko i krupniji plen-mamac…

Reče meni čovek, dobro ti i upecaš smudja da je u meri :stripii:

Tek po koja 12cm u kutiji… i to se mora traziti…

Sg.Pepper

Probaj laste 12-16cm na klasicnoj jig glavi, iznenadio bi se! Love i ljeti i to poprilicno dobro! Valda dopizdili smudju šedovi koji fijucu i šamaraju dunavom non stop, pa mazne laste samo tako!
dec d vej aj lajk it....

šajzika

Pratim na yubitou Zander pro natjecanje.
Tamo bacaju i 20cm shadove bez puno razmišljanja.
Tak da smo vjerojatno svi robovi neke navike
Audentes fortuna iuvat

Mariorhr

Inače sam pobornik većih guma čim temperatura vode padne ispod 12 stupnjeva iako nema pravila. Gume tipa 12 i više cm rade i ljeti i zimi zavisno o terenu gdje se lovi. U zadnjih par izlazaka bacam redovno 5 inča mekšu gumu i lovim smuđa od 40cm do 70cm. Kad se hrani mislim da mu nije toliko bitno koja je guma u pitanju jer udara na razne gume raznih dekora a o alavosti smuđa ne treba puno ni pisati. Slika govori svoje

maverick

14 cm ,vec krenio prerađivati plijen..znači ne hebe velličinu ide daj šta daš i cug ne traje pet minuta kao što mi ponekad mislimo  već je samo u tih pet minuta njih par ušlo u naše područje di mi bacakamo varalicu  , smuđ možda malo preko kile i pol...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feederaš

Iz priloženog, uzima bez pardona  :icon_thumright:

DJ17

Primetio ovi dana, da jedu te praksle povecih dimenzija ponudim mu vecu gumu nece, stavim 10cm uzme, jbg. zato mi i je zanimljivo to nadmudrivanje sa prefriganim kraljem...  :icon_scratch:

pajdo77

U mojim godinama ja da stavim bilo kakvu gumu meni opet ispadne iz ribice :stripii: