Rad ribočuvarske službe

Autor maverick, Studeni 24, 2012, 19:11:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

Svaka čast momcima, to su prizori koje bi volio češće viđati i na našim vodama!
Svake hvale vrijedno  :icon_cheers:

dado

Ovo je najokrutniji način zatiranja starog hrvatskog kulturnog nasljeđa....tradicionalnog ribarenja ::)
Pobogu ljudi,pa kako će nam unuci znati što je riba,ako nestane ovaj stari narodni zanat :icon_jokercolor:

VELJO

Iskreno ja bih bolje duplo više mrežaroša neko nekolicnu strujića, kraj mreže riba ima nekakve šanse ali kraj struje riba nema šanse!
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

dravski pecaros

tole potpisujem sve sta si rako...reko bI KALIMERO NEPRAVDA

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

ekipa je za 10. nadam se da ćemo i od naših ribočuvarskih ekipa uskoro vidjet ovakve i slične snimke!

miha

definitivno nije problem u 2 ili 3 smuđa u čamcu problem je puno veči pa ga svi guraju pod tepih a isto tako mislim da niko nije dobio nikakvu kaznu za dvije ili tri ribe više u čuvarici hebete se tu bezveze a "kormorani" odnesoše ribu pozz

peugeot

maverick

Imas covjeka u Josipovcu ..plete mreze i uredno prodaje, ponekad i nedjeljom na pijaci...inace to je onaj sto ga je policija uhvatila da prodaje ribu po okolnim selima....
sad uredno kaze da plete mrezu za nase registrirane ribare na dunavu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

i sta je dobio za kaznu ak znate kad ga je policija uhvatila..

maverick

Osuđen je, zatvoren mu je obrt...oduzeto vozilo i prikolica, kaznu je veliku platiio ali sad se ne sjecam koliko tocno...čuo sam da je bio u zatvoru ali koliko , ne znam ...Inace se doselio tu poslije rata iz Vojvodine...i tamo je bio ribar

dravski pecaros

e hadovoljan ak je osuđen i to...i jos jedno pitanje dali imaju zrinko i ti kao pomocni cuvari ovlast pisat prijavu ili moraju policiju i profesionalne cuvare zvati...

kawasaki

svaka cast na trudu a vidi se iz videa da nema ribe u mrezama sto znaci da udica ucini puno vece zlo tj silikonac  :headbang:

iako se mreze nekad nadju i krcate kao kod nas jednom prilikom  :headbang:
Brzi od Bolena.

VELJO

zašto baš silikonac??? Tko će raditi zlo napraviti će ga i sa voblerom!
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

zrinkoos

ja sam angazirani ribocuvar sa nalogom ZŠRD od 00h-24h i sve pisem na licu mjesta a u zajednici sastavljamo prekrsajnu ili kaznenu prijavu koju prosljedjujemo inspektoru hr voda te drzavnom odvjetnistvu!!!