Rad ribočuvarske službe

Autor maverick, Studeni 24, 2012, 19:11:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Znas li koji je bio tocno dan i koliko sati otprilike...pa da ih pitamo sta im je smjena radila u to vrijeme na tom mjestu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Pa napisi tu...tako cemo znati pitati koja je smjena vozila čamac
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

E još da si imo neki fini teleobjektiv pa da se bolje vidi...ali svaka čast na info...

maverick

SAD ČEKAMO NADLEŽNE INSTITUCIJE DA ODGOVORE NA OVO, ČEKAMO KOLEGE KOJI RADE U POLCIJI A POSJECUJU FORUM DAJU NEKAKVO REALNO OBJAŠNJENJE, ČEKAMO ONE KOJI PORUČUJU DA PAZIM...ILI PAZIMO STA PIŠEMO...VALJDA CE IM OVA CRVENA SLOVA DOVOLJNO BITI UOČLJIVA...DA NE BUDE NISMO VIDJELI

rj

Citat: srdjo_  u Studeni 26, 2015, 23:46:53
22.11.2015 u 16.00 su pristali na obalu.

provjeri ponovo vreme ....ako su pristali u 16h u 16.30 je mrak za 30-40min ne možeš ništa napravit 
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Slaven

Uuuuu big brother je nula za ovo :ok:

milan-so

Citat: rj  u Studeni 27, 2015, 12:24:43
Citat: srdjo_  u Studeni 26, 2015, 23:46:53
22.11.2015 u 16.00 su pristali na obalu.

provjeri ponovo vreme ....ako su pristali u 16h u 16.30 je mrak za 30-40min ne možeš ništa napravit

Video sam ih i ja u to vreme ... prolazio sam posle 16h i bili su tamo ...

maverick

Slike je obrisao sam član da ne bi imao nekih problema, no i kolege iz policije su objasnili aktivnosti na vodi...nije u pitanju nikakav krivolov vec njihove neke vanredne aktivnosti koje nisu bas za javnost  :ok: Mi malo  provociramo a oni nam eto objasne da nismo uvijek u pravu   :uf:

rj

bilo bi korektno reč da se ne radi o protu zakonitim radnjama MOŽDA ČRVENIM SLOVIMS

maverick

Crvena su bila da dobro svi vide...a crna su za nas... :occasion14:

DIDAPATAK

rj

Citat: maverick  u Studeni 27, 2015, 21:18:54
Crvena su bila da dobro svi vide...a crna su za nas... :occasion14:

Crvena su bila prozivka institucija mada ih ne volim korektno je priznat zaeb  :hi:

šajzika

Ali ljepo je vidjeti da pecaroska zajednica dost dobro funkcionira.
Audentes fortuna iuvat

rj

nema govora ....korektna dojava ovaj put zaeb .....idemo dalje  :ok:

mossi

Verovatno su otišli promeniti baterije na kamerama ili popraviti solarni panel.   :angry3: