Rapala

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:58:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Sve mislim da se nisu zeznili...mislim...olovna je varalica...ali deset eura a pokida ga stuka od kilograma...sramota....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Ja lagano prelazim isključivo na plastiku :be happy: :be happy: :be happy:

Slaven

Ma ko zna di se to proizvodi, bude tu svega. Oni alexi što sam uzo neki dan, jedan ok, a drugi isti al kad ga staviš na površinu tone ko sikira, a trebo bi plivat valjda, svi ti tango mi plivaju.

MIKA

sad ste nasli pricat o kvaliteti kad sam ih ja nakupovo pun.....  :BangHead:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

maverick

Mika lovni su...meni uvijek prva postava ali zlocesto od njih sto su opali s kvalitetom izrade
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIKA

zadnja dva ssr-a 5 i 7 koje sam kupio mislim da su suplji  :icon_scratch:
5-ica se nalovila klenova a 7-mica se jos nije ni okupala  :toothy10:
ali bitno da su lovni i nece mi ni biti zao ako ga kakva mama rastrga  :icon_king:

maverick

Ma i ja bacam ono sto mi lovi i ne pitam koliko kosta ali su bas otisli u klinac s kvalitetom u odnosu na cijenu

Lomnica_city

Ne kaze se dzabe da novi SSR-ovi isplivavaju kao plovak munjevito, ako su stavljene udice koje su iste ako ne i teze kao na starim, samo 1 odgovor moze biti zasto toliko brzo isplivavaju...

maverick

Druze suplje kao balon...ali ti si ocito mislio na nesto drugo sto isto isplivava  :toothy12:

MIKA

neznam dal ova valja SSR9 Finland tonuca  :glasses9:

maverick

Imam osmicu countdown u tom dekoru....ubica svega zivog.... :thumbsup:

Lomnica_city

Ja 7cm i dekor je stvarno prelep, toliko da me zao da ga i bacam! :)  Nisam mislio na nesto drugo, bas taj Estonac SSR je na losem glasu da ispliva brzinom munje...

raso

Probajte si naći računicu, cijene su dosta manje nego kod nas, ali ako kupujete inzistirajte na običnoj preporučenoj pošiljci / 4.99 Eura za Hrvatsku do 1 kg / nikako na DHL.
http://www.waveinn.com/Angeln-Nautik/rapala/293/m
i piše dali je balsa ili plastika :be happy: :be happy: :be happy:

maverick

Malo se u zadnje vrijeme igram s tuniranjem ssr-ova...moj dekor..za sami sumrak, malo tamniji od S po rapali....ucinak nije los, dva izlazka dva smudjarka...plus otezanje od par kapi epoxija s jedne strane da mu malo popravi teturanje

Greys

Jesi to koristio nekakav airbrush? Ili nešto drugo?