Rapala

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:58:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Citat: maverick  u Kolovoz 26, 2015, 10:13:12
Ovo bih morao čamcem šlepati po dravi... :eek:
frajer prodaje za 99 eura u Austriji na nekom "njihovom njuškalu"  :stripii: neki http://www.willhaben.at/

maverick

A nije puno...uzeo bi je i stavio na zid u garazu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Pa nešto listao bez veze i naletim na to, sad gledam ponovno i ne mogu naći oglas, što kažeš lijepo za na zid

ibro dirka

evo prelistao Rapalin katalog i vidim ogromni original za kupit ima...

smuki

kova

^
To ti Stanko prebio onih 30 shajnera,  :stripii: :stripii:  :occasion14:
:glasses9:

macvanski ribolovac

Danas sam dobio ovu Rapalu SSR 8 FT radjenu za Japansko trziste,obratite paznju na boju kljuna i na udice sve je fabricko na njoj.Izgleda da je pravljena za slanu vodu

Žorž

Čekaj,jel to nova varalica?Po fotografiji izgleda da ima dobru kilometražu :sha:

macvanski ribolovac

Da to je potpuno nova varalica sto se vidi i po njoj,ali lepo sam napisao gore ako gledas na kljun ili vec sta
Ova varalica je radjena za Japansko trziste za slanu vodu i zato je mozda kljun te boje i udice koje su na njoj inace je Finska
A ja ni jedan trag od koriscenja nisam video sta si ti
Ja je dobio neotvorenu kutiju pre 2h

Žorž

Nemoj da se ljutiš,nije mi namera bila da izazovem bilo kakvu negativnu reakciju,a i nema razloga da ti neverujem.Jednostavno pakta mi izgleda kao da je kroz rat prošla,telo da,vidi se da nije ni ogrebana :occasion14:

mata postar

maverick

Imao sam takvu. Isto nova a pakta mutna samo su udice bile klasicne
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

macvanski ribolovac

Citat: Žorž  u Ožujak 11, 2016, 13:38:29
Nemoj da se ljutiš,nije mi namera bila da izazovem bilo kakvu negativnu reakciju,a i nema razloga da ti neverujem.Jednostavno pakta mi izgleda kao da je kroz rat prošla,telo da,vidi se da nije ni ogrebana :occasion14:

Zato sam i slikao sve,inajverovatnije je radjena to jest sigurno za Japansko trziste za slanu vodu pa joj je zbog toga takva pakta kao i udice sto su razlicite od regularnih Rapala Finskih

ljuska

imao sam dosta takvih rapala i te pakte ili kljunovi kako ko zove ne pucaju nikada a ove što sada kupujem kod nas malo kvrcneš u kamen i odma pukne

maverick

Ako netko ima ovakav ft, 7 8 ili 9 neka se javi na pp...radio bih otkupio za kolekciju  :ok: