Rapala

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:58:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

joker

najbolja se meni pokazala od onih pregrada od kutija za varalica zilava nije krta malo se zagrije i savija kako hoces
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

šajzika

za sve ljubitelje Rapale i posebno sfc dekora, nesto "staro novo "
imposter dekor (IMP) ilitiga prevedeno sa eng. uljez dekor

i naravno ,  novistari S dekor pod imenom hallowen  :stripii:

Audentes fortuna iuvat

domba

Narucena je veca kolicina Rapale i danas stigla...sad me bas zanima jesu stigli i ovi dekori jer ima dosta novih. Treba sad docekat ponedjeljak... :uf:

No

Za snažne momke i ozbiljne ribe tih 83 gr.  :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:uf: Kakva penzija, taj je za groblje ili krematorij  :takoje:

maverick

Penzija znaci posebno mjesto u vitrini...vecina tih umirovljenih ima bar po jednu kapitalnu ribu na svojim ledjima...Steta bi bi to bilo baciti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Debeli šef

treba čuvati dobar genetski materijal.  :ok:

maverick

A pošto manje pecam, ostaje mi samo da se hvalim kad netko dodje i onda kenjam ...vidi ovaj je ubo toliko i toliko smuđeva...znas ono kad je grizlo ko ludo i te fore  :stripii:

majstor

Kad će ti morski psi uzvodno da izgrizu i moje varalice. I ja bih se hvalio.  :uf: :baba:

SMT

Gledam u ovu svoju kutiju sa Rapalama... Ima tu sve po redu, Finska, Irska, Estonija, PRC, MRC, ne znam ni ja ko sve pravi, a nešto se ni ne opterećujem sa tim... Sto se tiče lovnosti, nemam problema ni sa jednom... Bacam ih sve podjednako, ne gledam šta piše made in ovo ili ono, love uglavnom...

U kvalitetu definitivno postoji razlika... Neke imam xy godina, u dobrom radnom stanju, te finske-irske... Ove danasnje sto kupujem(ispod 10€) teško sezonu izguraju ili dve... To ribe buše, farba kao da se brze guli, kljunove im prebijam kao od šale, čak mi se i ta žica u njima čini glindzavom kao da vremenom “prodiše”...

SMT

Citat: SMT  u Travanj 15, 2019, 20:23:45
Gledam u ovu svoju kutiju sa Rapalama... Ima tu sve po redu, Finska, Irska, Estonija, PRC, MRC, ne znam ni ja ko sve pravi, a nešto se ni ne opterećujem sa tim... Sto se tiče lovnosti, nemam problema ni sa jednom... Bacam ih sve podjednako, ne gledam šta piše made in ovo ili ono, love uglavnom...

U kvalitetu definitivno postoji razlika... Neke imam xy godina, u dobrom radnom stanju, te finske-irske... Ove danasnje sto kupujem(ispod 10€) teško sezonu izguraju ili dve... To ribe buše, farba kao da se brze guli, kljunove im prebijam kao od šale, čak mi se i ta žica u njima čini glindzavom kao da vremenom “prodiše”...

Sent from my iPhone using Tapatalk

maverick

Kod nas uvijek postoji priča ono staro je bolje,kvalitetnije lovnije...e znas kad je ovo ...samo baciš a ribe se same vežu na stringer itd itd  :stripii: Lovim i starim i novim podjednako ili čak vise s novim jer više i bacam...Slikaću moju kutiju s voblerima....u zadnje vrijeme sam dvije kante voblera prodao i poklonio...ostalo nesto malo koji love u svim uvjetima,bar onim u kojim ja trazim ribu  :ok: Rapale su 90 posto kutije

maverick

Ovo je kutija broj 1. Ribolov u sumrak i većinu noci...ljetnji i jesenski ribolov u ono zimsko ispustanje na sprudovima.....kakvo vrijeme ribolova takvi i dekori..ssr...5...7....8 i 9....par komada uvijek u rezervi..