Pacific Bay

Autor genjura, Studeni 25, 2012, 16:13:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

ožeži
probao sam samo jedan p.b. i taj je bio bolesno jak ,znam samo da je rainforest i da je 3mt . kakva su vaša iskustva

Ervin

Posedujem 3 Pacific-a, jedan Rainforest i dva Tradition-a. Ručni radovi tri različita majstora.

1. Rainforest II 9' 1-3 oz.
- nedovoljno oštar za džig i čudno označen (nedavno me prosvetlio Paja čutura rekavši da oznaka znači težinu tereta pri trolingu) realna težina bacanja negde do 40g
- za voblere (smuđ, bucov) i ponekad za štuku, jako ugodna motkica

2. Tradition 7' casting (za jerk štuke)
- ne znam koja mu je tačno težina bacanja, ali nema problema sa varkama do 75g
- dvodelni štap koji je nastao preuređenjem jednodelnog

3. Tradition 9' 1-4 oz.
- brutalno jak štap koji sam uzeo za posebne situacije (pretpostavljam da genjura priča o ovom blanku)
- nisam ga još normalno testirao, bio na vodi svega 2 puta

Lomnica_city

Iiiii stigao jeeee!!   :hello2:
Konacno i ja dodjoh u posed jednog PB-a, mislim da sam vec negde pomenuo, ako nisam u pitanju je 3/4-3oz na 8,6ft, blank Tradition II, rad majstor Paje Cuture iz NS!

Slike i test nadam se u ponedeljak, mrzi me da ga slikam po sobi a i nisam izmisljao toplu vodu, Fuji K serija vodjica, 30-ica dvostopalna a ostale jednostopalne, 7+1 po starom sistemu, plutani rukohvat, skraceni halter, sok kapa sa mlevenom gumiranom plutom...

Lomnica_city

Evo par slika iz sobe dok ne bude nesto sa vode sa ulovom...

https://imageshack.com/a/5KIq/1

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

milan-so

Pacific Bay se izgleda vraća u modu  :icon_biggrin: ...
Juče sam kolegi u Apatin odneo da se upozna sa 1-3 oz i 1-6 oz , oba su 2,7 m, a 1-6 je već i naručio.
:thumbsup:

kova

^^
fale samo bordure od crnog konca na namotajima,  ;D
:glasses9:

Lomnica_city

Citat: rj  u Siječanj 30, 2014, 20:18:39
Citat: Lomnica_city  u Siječanj 30, 2014, 17:09:46
Evo par slika iz sobe dok ne bude nesto sa vode sa ulovom...

https://imageshack.com/a/5KIq/1

partizanovac :eek: :pirate:

Provalio si me, nije sminkeraj nego Grobaraj!!   :icon_biggrin:

kockar

Citat: Ervin  u Studeni 29, 2012, 09:11:30
Posedujem 3 Pacific-a, jedan Rainforest i dva Tradition-a. Ručni radovi tri različita majstora.

1. Rainforest II 9' 1-3 oz.
- nedovoljno oštar za džig i čudno označen (nedavno me prosvetlio Paja čutura rekavši da oznaka znači težinu tereta pri trolingu) realna težina bacanja negde do 40g
- za voblere (smuđ, bucov) i ponekad za štuku, jako ugodna motkica

I ja posedujem ovaj stap, takodje rucni rad. Nesrecnim izborom opreme, jer covek koji ga je porucivao, je preracunao t.b. doslovno,
ima dvostopalne karike, primerene dosta jecem stapu. Zahvaljujuci ovom promasaju, doduse i dosta sam ga jeftino kupio :)

Sa Ervinom se slazem za sve, osim da uopste nije za jig, jer delimicno ipak jeste. Njime se smujda na jig lepo nalovio, doduse na lake glave u stajacoj ili sporotekucoj vodi. Od 5 do 10 grama meni super odradjuje, do 15 se provlaci, preko nije to to.

Dodao bih i da mi je to sasvim OK motka za basa, sa kojom sam imao izuzetno malo spadanja.

Ima dooobru rezervu snage, bilo je i ovakvih dogadjaja (pri lovu basa na vobler):

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

ossa

Odličan komplet za smuđa  :headbang: .Viš ni somu se ne gadi  :crutch:
To mi je bio prvi Custom štap, a Ljubiša ne reče da treba staviti drugačije karike... JBG Nobody's perfect. Ako ti se dojmio kao što vidim da je, uloži u njega 20 e i imaćeš original. Cd 3 oz ima sve dvostopalne, time sam se i vodio. Tada mnogi stručnjaci za štapove nisu ni držali custom štap u rukama. Baš mi se pazari jedan ponovo.  :uf:
Naidju krize, drukcije grize...

rj

imam od paje 1-4 oz ...lagan ali ozbiljan štap

maverick

Kolike si glave fitiljio s njim...jeli ozbiljan za soma na dunavu ili treba jaci
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

zavisi u čijim je rukama  :baba: nekom ni 500 gramac nemože pomoć  :rofl2: