Pacific Bay

Autor genjura, Studeni 25, 2012, 16:13:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

O pa to je krasno. Razmišljam si uzet jedan takav. Ali rainforest.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

A u čemu bi trebala biti razlika...nisam taj ni na suho isprobao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

U akciji i težini gotovo da nema razlike. Jedino je lakiran blank i zelene je boje. Vidi se na prethodnoj strani na profijevoj slici levo je rainforest. Skuplji je pet evra. Moj prvi custom štap je bio rainforest 2008 godine. 9' 1-3oz nešto što nema veze sa tim što piše u katalogu. Realno 20-30gramac- Zato je i otišao. Ali je bila ljubav na prvi pogled  :stripii:

maverick

Vizuelno mi se taj sviđa...ali nisam pecao s njim...ta zelena boja i pluta... :ok: a cijena
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

To je i jedina razlika. Do sada sam imao dva rainforesta i jedan tradition. Dobar je i tradition, ali sam mu bio stavio cmnag karike (hromirane). Na rainforesta idu dobro gunsmoke ili crne  :takoje: :ok:

maverick

A blank jeli skuplji ili jeftiniji od traditiona

ossa

Napiso gore mislim. 5€ skuplji. 

maverick

:eek: Ne vidim novac dok nije izrazen u brojkama  :stripii: Jednom davno sam bio kod Taygera pa smo na onom doku gdje su vezani čamci isprobavali jedan od tih stapova....Meni je zeleni nekako ljepši...ali koliko vidim on je od 1 a tradition od 3/4 pa do 3 oza....na 8.6 ako nesto nisam pobrkao

ossa

Tebi treba 3/4-3oz 8,6. Rainforest. Pajo peca sa takvim (bilo nekada), ja sam ga isprobavao kod njega. Onaj kod tajgera je Bio tradition 9ft 1-4oz prejak štap za smuđa definitivno. Rad ljubiše iz S.Karlovaca 6+1.

Taj 1-4 je mnogo širi iznad gornje plute. Vidiš po slikama i kod profija.
Bez dodatnog otežanja 205g a sa balans tegom oko 270g da bi bilo idealno.

maverick

A moram savatati kuma pa da to sve malo vise isprobam na vodi...u konacnici treba bi stap od 20-60 gr...onako zdravo seljacki, sirov i da mu na tu gramazu glave ne smeta tezina silikona....

ossa

Ovo je bilo nekada kada sam hvalio pacifika  :uf:

Citat: rj
Citat: OssaPB RF II Rules  8)
uozbilji se

kajman

Citat: maverick  u Siječanj 14, 2015, 10:18:34
A moram savatati kuma pa da to sve malo vise isprobam na vodi...u konacnici treba bi stap od 20-60 gr...onako zdravo seljacki, sirov i da mu na tu gramazu glave ne smeta tezina silikona....

ossa

Hteo sam da uzmem štap sa sličnim halterom, nikako da se odlučim.  :flasica: :character0032:

kajman

E sad, zavisi Ossa, kako drzis stap? Ako drzis iznad masinice ondaaaa......Meni ovaj nosac masinice ni malo ne smeta naprotiv fenomenalno je udoban posto drzim masinicu izmedju malog i domalog prsta tako da mi je ovaj drzac m. potpuno udoban, a prsti na samom blanku. Osetis i komarac kad sleti, nema potrebe da strunu drzis levom rukom radi boljeg osecaja kod propadanja. Sto se samog n.masinice tice stopa masinice se ne oslanja na blank, a alominijumski navoj gornjeg dela tako stegne masinicu da nema mrdanja ni mikron. Mislim da je ovakav nosac masinice pravo resenja za stapove koji moraju da istrpe enormna naprezanja.
Sta reci za ovaj stap, ostar, osetljiv, lagan 190gr, a snage ovih 68gr i vise nego sto Mario moze da zamisli  :takoje:
Meni se cini da ovakvo resenje n.m. doprinosi da, pored snaznog donjeg dela, ipak donji deo stapa bude dodatno snazniji  :takoje:
A tema je P.Bay  :uf:

maverick

A jbg kad si zadnji kupio hehe