Bojane Glave

Autor Mudri, Siječanj 17, 2014, 07:07:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TopMix

Uh bre, ja cesto nosim vise kutija sa raznim jig udicama, sa razlicitim oblicima, velicinama i tezinama glava, pa od svake najmanje desetak komada, jbg kako kad, uglavnom je to 5-6kg. Ako sad udjem u ovu pricu, sve cu to morato da pomnozim sa brojem boja koje bi voleo da imam, a to ce onda dogurati do 20kg glava  :tongue3:
Ali, neka. Ako se mora, nije ni tesko  :toothy9:

Greys

Nisam to probao, i stvarno neznam ima li to utjecaja. Ali ovo što TopMix kaže, dok i ovako ponesem sve glave koje mi trebaju, dođem do nekoliko kilograma.

tole

ja sam siguran da ne koristiš više od 5 - 6 vrsta glava po pecanju, a ovo ostalo što tegliš je radi kondicije :toothy9:

Greys

Zadnje vrijeme bilo je od 10-80grama, doslovce sve što sam imao  :BangHead:

maverick

Moze obojane jedino da mi netko pokloni  :stripii: a ako budem ja morao bojati idem pecati babusku  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kajman

.........ako budem ja morao bojati idem pecati babusku

Ako morate birati između dva zla, uvijek birajte ono koje još niste isprobali.

Mudri

Matori svaka čast,davno sam izmislio dekor 505 sa crtom,hehehe,ali nemoj da odaješ boje,rekli smo samo o farbanju glava,ja zadnji put samo dva klepio na žutu glavu,kad sam prvog tvistera otkinio,reko ajde da probam običnu olovnu,ni kvrc,drugi zabac žute i evo ga,sad jel treba farbati ili ne svako neka odluči,a sa prahom bi znala i moja baba pokojna  da ofarba,a nije ni skup,a ima da farbaš par tisuća komada....sa onom malom kutijicom

maverick

A sto ne bi probao umociti u lak i staviti da se osuši...drzalo bi sigurno dok je ne pokidamo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

bojao sam sprejevima u boji i nije bilo loše :takoje:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

TopMix

"...crveno obojena olovna glava i beli sedic isto je bila lovna kombinacija..." Odma sam se opsetio onih voblera sto su ofarbani pola u belo pola u crveno. Sigurno je postojao neki razlog za to.

VELJO

Ma kako vas čika Kajman vuče za nos :rofl2: pa još će ispasti da nije važna boja silikona već glave! Neki će početi ispred voblera stavljati ofarbanu glavu :uf:
p.s.
sjetih se da rj ne voli megabajsa možda bi trebao staviti ofarbanu jig glavu da bolje ribe grizu!  :sha:
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

kawasaki

od kad  koristim xzogu i cd i bojam glave sa crvenim okom 3d naljepljenim na olovnu glavu smuki mi udara osjetno vise glavom u camac i samo ih kupim na povrsini

neznam dali je do farbanja glave ili do samog naljepljenog oka sa tim odsjajem  :drink2:  :hi: :oussama-bin-laden:

za c&r ribolovce preporucam kod bojanja glave staviti spuzvu na vanjsku stranicu camca  :ok: :crutch:
Brzi od Bolena.

Ivan Borojević

Ja smudja nepecam, al idem na stuku i ukradem od zene lak za nokte vecinom crveni i bojam mepsove, kasike, glave od tvistera pa i samog tvistera, i ne ispadne lose ako negdje zapnes i otkacis malo se boja zguli al to nema veze, opet malo piknes bojom i super. Zadnji put sam ofarbo samo udicu na mepsu i prvi zabac i evo jedne, znaci obavezno u pribor dodati i lak za nokte, a kad ti dosadi uzmes nozic i ostruzes lak i sve 5. :hi:

Mudri

Citat: maverick  u Siječanj 22, 2014, 17:05:50
A sto ne bi probao umociti u lak i staviti da se osuši...drzalo bi sigurno dok je ne pokidamo
morao bi prvo nekom bijelom podlogom,da ti boja bude dobra,jer na samo olovo teško da ćeš iz prve olakirati a da bude ista boja kao da si ju nanjeo na bijelu podlogu....

maverick

A nemoj me terati na probu imam bijele boje pa dodji i namaci kad si slobodan...ostavim je malo gusću i mislim da nece biti loše