Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Dva dana je bila taman za pecanje kod mene,zamutila i odma se i riba javljala. Sad opet naglo dole,Belišće pada dakle još će i ovdje ići dole a Miholjac opet raste iz sata u sat i onda opet eto za dva dana i kod nas porast. kako i pecati kad ne može sastaviti dva dana da vodostaj stagnira

majstor

Kod nas je jućer Drava u par sati narasla metar. Evakuirali kolegin Audi, a u 22 sata sam Hondom preplivao 25 metara širok kanal. Honda nije motor nego auto. Danas ćemo vidjeti posljedice plivanja . :sha:  :eek:  :stripii: :stripii:

joker

sad ce ti diskovi zahrdati  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

majstor

Na sreću, nema posljedica. Vozio sam ga par km. da se lamela ne zalijepi. Diskovi hrđavi kao i vozać. Davno bi bio u smeću da nema 4 x 4 i vtec 150 konja plus ja. Služi samo za šumu, a čamac je za rezervu. Pliva i jedno i drugo. :takoje: :stripii: :stripii:

pajdo77

Bio sam jutros do Drave i bio sada. Hebem ga dobro je narasla a počela su plivati i debla porušena od zadnje nepogode. Ovaj put sam ga svezao za kolac jer kažu i da će biti vjetra pa da ga ne vijam u 21,30 ko prije par dana

majstor

Vodostaj oscilira svaki dan barem pola metra. Na Botovu jućer narasla preko 50 cm za 2 sata. Nije čudo što riba ne grize.
Još i oluja porušila stabla pa nisam ni išao. Popodne odoh za unukom na more. Ribe su na poštedi.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Gledam Hidroinfo i pokazuju da će drva doći u dva-tri dana dva i pol metra skoro :mt1032:. Tko se opet zaigro sa ventilima na branama u prdaru ga hebem. Pa jel to ne može postepeno nego odma izvuku čep do kraja :no:

maverick

Cim padnu dvije kante kise eto problema...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

šajzika

Mozda dodje koja ribica, kod mene je vec nezdravo plitka
Audentes fortuna iuvat

majstor

Na mjestu gdje lovim, je 50 cm na 30 metara od obale.   :eek: :takoje:

joker

sad ces imati 250cm vode.svratio oko 13h fino raste ali je i zamutila kao oranje nosi svakakve drloge ,grabez je radila uz obalu i to ljepo.

ĆIĆOK

Zato sam prije sat prodao 250 zelenih glista i 40 durbahera u Podr. Sesvete!

tomislav pikehunter

...porast vode za 200cm napunio mrtvice i kanale vodom a ribe unutra po raslinju ko u ribarnici...idealno za selske mrežare... :violent1:
MAJKA DRAVA

majstor

Da, neki su jedva dočekali vodu. Možda dođu i ribe.  :wave: