Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Prvo 2 metra naraste bez razloga, sada vidim metar pada. Ovi se na centrali igraju boga, a mi hodamo po blatu. :takoje: :sha:

joker

i onda ti uhvati ribu.jbt koje su to oscilacije vode.mislio popodne ici cekati soma ali odem na rodendan napit se od muke  :flasica:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

ljuska

Rđavom kurcu i dlaka smeta ja nemam nikakve vode pa se ne žalim :stripii:

joker

:stripii: i to sto kazes.odo na pivkana

majstor

Odustao od ribolova 3 dana. Igrat ću se s unukom i gledati utakmice. Ljuska samo dođi - mi imamo vode i viška.  :stripii: :stripii: :hi:

pajdo77

Prvo je rasla dva-tri dana pa opet opala,danas opet raste. Šta se dešava uzvodno vrag će ga znat. jedino pozitivno što je napokon usporila malo u odnosu na protekle dane. Tko zna mogo bi i odbućkat koju turu. Na ovu vodu trebao bi koji brko oplesti :baba:

baka

Pa normalno da će Drava usporiti i narasti kad je Dunav u većem porastu jer je uštopa, a uzvodno se baš ništa ne događa.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

pajdo77

Dunav ni ne gledam kad ne idem tamo,mene zanima šta mi dolazi od ovih uzvodno a od njih ništa pametno :rofl2:

majstor

Ne šaljemo ništa jer nema. :stripii:  :hi:

majstor

Vodostaj varira dnevno 50 - 80 cm. Jućer popodne Drava toliko mutna da nije bilo za lovit. To vas čeka danas. Opet nešto peru, neku akumulaciju, kao prošle godine. Nije toliko velika da bi bila tako mutna. Nije mi jasno da ne mogu postepeno otvarat i zatvarat dotok vode.  :sha: :eek: Moram loviti ili na svojim ribnjacima ili na lokalnoj grabi.  :takoje: :hi:

nekinho

Varira svako malo, gore, dolje, kao da se igraju sa našim živcima, puste vodu pa ju zaustave, pa puste nakon dva dana i tako u krug... Evo gledam da ide porast Drave u subotu i nedjelju u Osijeku minimalno metar gore... Biće opet ribolova za nula bodova.  :uf:

majstor

Nije problem što će narasti, nego što je mutna. Peru akumulaciju i sad će 10 dana biti takva da ne možeš loviti. :veryangry:
Saznajem da će neka kontrola akumulacije biti, pa je prazne i peru.

joker

sta se zalite pa riba se fata u mutnom. :stripii:

majstor

Svi love u mutnom. Prevelika je konkurencija. Blato ti stiže- pa ti lovi.  :stripii: :stripii:

joker

:sha: brko ide kad je mutno pogovo po danu.