Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

TonyC

Ovo nije mutno , ovo neko soc od kave bacio .

joker

to majstor uzvodno s veslom muti :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

majstor

Kak znaš da je veslo - možda sam kurčevit?  :stripii: :stripii:

pajdo77

Ja sad došao sa nje,ma pecao sat vremena i kući. Ko da je netko brda šmrkom ispirao,bijela kava je bistra ko rakija naspram ovoga. Pliva sve i svašta,piri ne možeš brenerom cigaru zapaliti,ma s*anje od vode.

majstor

Nikom ne odgovara, samo Jokeru koji lovi u mutnom - koja mutikaša.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Jel tamo gore još blatna ili dolazi u neku normalu?

šajzika

Blatna, vidi se s satelita :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Doći će vremena kad će se ili pecat po nekim bajerima ili sličnim iskopinama a oni poput mene koji to ne vole će blejit u komp i na jubitubi gledat snimke nekih drugih kako pecaju,Drava sve gora iz godine u godinu. Il je plitka ili su oscilacije vodostaja na dnevnoj bazi ekstremne,uglavnom jako loše

majstor

Blatna još par dana.  :hi:

šajzika

Vjerujem da.je uzvodno od usca u dunavu sasvim ljepo za pecat.
Audentes fortuna iuvat

tonc 87

Kod nas  je još uvijek blatna, a od jučerašnjeg nevremena čini mi se i jače nego što je bila. Osilacije vodostaja su vjerojatno kod vas još i podnošljive , kod nas padnu dvije kapi i drava se razlije po šumi, ne možeš na pecanje ni da očeš.

maverick

Da...tu su oscilacije drukcije nego kod vas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Vodostaj varira da nije normalno. Opet se igraju boga. Od 22 sata do 07 sati ujutro, Drava kod Botova pala sa -179 na -55 cm.
Nije ni čuda da riba ne grize. :icon_biggrin: :vrag:

Darkobozuric

majstor

Sorry, moja greška - tamo nema minusa kao kod nas. Pala je 124 cm u par sati. Ispada da je prema nama sve veći minus.  :takoje: :uf: