Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Na Botovu pala 2 metra u dva dana. Od Botova do Terezinog cca 12 sati. 2 dana bi bilo realno do Osijeka. Biti će blata do koljena. Čekam par dana, a trava narasla.... :takoje: :bye:

joker

sada će biti lijepa povaljana  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Koliko vidim po kolcu od čamca dobro je opala od jučer i što je najbitnije više ne vidim debla da plivaju. Susjed jučer digao sedam mrena pa me to malo kopka,valjalo bi se pripremit pa koji dan pilotirat ako opet neće kiša ko cijeli ovaj mjesec.

pajdo77

Za koliko je to opala od jučer? Metar? Kod mene svi čamci na suhom. Ko ima divlji vez i blag pad obale prema vodi može komotno pokupit klapu iz birtije jer će morat nositi čamac do Drave

maverick

Vi imate blagu kosinu pa vam se čini tako jucer oko pedesetak cm i prekjucer oko 30...sad je opet u nekom minusu gdje riba radi kao blesava...jucer je bio tanderbal...pa tko moze neka juriša na vodu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

prekjučer je isto bio tanderbal uzimalo kao blesavo.nesmijem ni pokazati slike  :stripii:

maverick

Djeli nas taman toliko km  razlike... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Po toj logici onda je taman danas tu negdje od mene prema ušću,joj pa bit će nestašluka danas :uf:

joker

pusti pajdo logiku logike nema kad uzima uzima.veceras samo jedan mališa od 1,5-2kg vraćen nazad.sutra nastavak.voda malo opala i odma se prebacili zeru dalje.

šajzika

kolko sam ja cuo , eno Pajdo kod kuce cisti ribu  :headbang: :headbang:
Audentes fortuna iuvat

joker

zato ga ni nema na forumu struže izgleda.

maverick

Tu je, gleda ali ne moze tipkati...puni mu prsti ljuski  :eek:

joker

pajdo77

Šta je ovo?Gledam na Hrvatskim vodama vodostaj. Belišće,Miholjac,to raste ko blesavo. Gdje su bile tolike kiše? A možda se neki baja naslonio na neki ventil,vrag će ga znat uglavnom Drava dolazi :baba:

joker

taman za ponedjeljak start paket ako bude tako kako kazu