Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Taj metar ti raste i dolazi voda.  :takoje:

No

Citat: pajdo77  u Rujan 20, 2017, 10:11:05
Meni ovakav vodostaj odgovara,može i metar gore samo ima jedan problem a taj je da mi se ne sviđa što je brza. Kada bi onako lagano curila e onda bih potpiso da cijele godine ostane ovakva.

Polako Pajdo sa željama,i ja sam htio na Savi metar dva ,a evo mi došlo sedam metara.  :stripii:  :stripii:

šajzika

Slazem se s Pajdom.  Kod mene je Drava dosta plitka i s porastom dodje riba i zadrzi se neko vrijeme.
Tako da bude na +100 jedno dugacko vrijeme nebi imao nista protiv
Audentes fortuna iuvat

tomislav pikehunter

...kod Botova se digla prek 4 metra tak da vam bude došlo vode i previše.. :occasion14:
MAJKA DRAVA

majstor

Da, jutros na Botovu pripremno stanje za obranu od poplave. Pajdo će imati vode i previše za par dana.  :takoje: :stripii: :stripii:

pajdo77

Da dođe još dva metra može se u Gregorićev kanal na bjelu,meni opet dobro pošto kod mene nema favorita glede vrste ribolova. Plovak,feeder,teški senk ili blinker meni svejedno.Na svaku vodu mogu nešto pecati,jedino što sam rekao da malo uspori bilo bi puno bolje.

majstor

Dobro razmišljanje. Meni sve nešto smeta pa ležim pred tv-om. Treba ići na vodu.

maverick

Jos malo...i to je to od porasta...krenuti ce nagli pad a tad vec pocinju ozbiljnije igrice...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Dok se ti vozas ja ozbiljne tekme imam. :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

vedro

Ma ribe bilo kao u priči i do sada samo sto je voda bila niska  a keder se nije imao gdje skloniti.

joker

kako je brzo dosla tako ce se brzo stabilizirati
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Gledam vodostaj Drave i tamo gore Moslavina,Terezino polje opada. Koliko vremenski treba od prilike proći da i kod nas počne opadati? Dva-tri dana nakon njih ili duže?

joker

pajdo evo kod mene je već opala nekih 60tak cm.sad ce to treba se polako pripremati za blinkeriranje
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

šajzika

Mislim da treba cca 2 dana
Audentes fortuna iuvat