Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

joker

jao pa kud cu s ribom   :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Jucer sam bio do Neptuna , dost blizu prolazi al nas opet spasavaju barze ispred, kao i s ledom
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

ja se svaki dan zahebavam s seljakanjem prema bentu. Ako tamo kod "Javora" pomaknu one šlepove i odu sa njima po kamen za obalu i krene sve ono što se na njima nakupilo bit će veselo. Ispred njih mora da su tone smeća od ovog porasta

pajdo77

Sada došao sa Drave. Brza je ko potok,očito ju Dunav dobro prima. Ako gore nema porasta mogla bi opasti isto tako brzo kao što je i došla. Što se osjeta ugode tiče na bentu nije mi baš ugodno al i da je temperatura dvadeset u plusu i tako voda nije za ništa,bar ovdje.

maverick

Kako sad Madjari prognoziraju nista od tog brzog odlaska, ali nije ni ovo visoko...taman da se izbistri pa moze se u ribolov

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Na Hr. vodama vidim da je Drava na Botovu od 00 do 12 sati pala sa 167 na 32.  :eek: :sha: :pirate:

ADM

Taj pik pada nisu zabilježili ni Mađari ni hidro info, nego navode da je 132cm

majstor

Hidroinfo je ok, a naši.....

pajdo77

Sad došao sa Drave,dobro je opala od preključer a vode u čamcu ko da je jučer cijeli dan padalo

maverick

Mogao si i malo uzvodnije otici da ne moram ici ja danas  :stripii:

pajdo77

Pa jel ti nije čamac u dvorištu?

šajzika

Ma je,  loži te.
Moras ti shvatit da je on jako neozbiljan
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

A vrag će ga znat koliko je čamaca nakupio preko zime. On to ko djeca pokemone

šajzika

Kupio si je i jednog panvala, ljubomoran na mene. Poslikat ce ga , siguran sam
U dvoristu mu je
Audentes fortuna iuvat