Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Uvijek je nekako...ali i prije hidrocentrala poznat je pojam "majskih  voda " . Mada danas sto kaze turbler...ima sve vise umjetnih učinaka poput tih servisa...ali dobro je da ima vode...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Gledam ja Mađare danas i evo nama Drave još metar gore

dravski pecaros

to su zadnji trzaji bar se nadam

maverick

Drzi Drava i to pun gas...pol metra dole pa opet malo gore...Iz ovog ili onog razloga ovo je jedna prava majska voda i veseli me dobar mrijest...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Mađari kažu da će Drava za tri dana narasti 1 metar???  :eek: :sha:  Zar opet?  Već je veča 1 metar od normale. Mrest bi bio dobar i ovako. Kad ćemo loviti? Pa dokle?  :uf:

miha

padaju kiše gore malo žešće... :toothy2:

pajdo77

Gratis i Mura ide metar i pol pa kad zamuti Dravu bit će čuči kući

majstor

Ako vam sutra voda padne 2 metra - to sam ja jućer navodnjavao voćke i travu kod brvnare.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Ako se po jutru dan poznaje tražit ćemo mi komadić suhog kopna na riječnim otocima kao i lane-preklane. Prijatelj došao iz švice pa kaže da u Austriji ima snijega po Alpama ko nikad u zadnjih 20 godina. Dakle nahebali smo glede vodostaja garant,da o ovim ludim promjenama vremena ne pričamo gdje su bujice i potopi postale dnevna vijest

No

:hi:  Pajdo, nas sa save je naša Sava počastila s pet mjeseci pauze  :uf: Ne bi se čudio da i vas Drava počasti nekom pauzom  :uf:
Luda vremena, ludi vodostaji.

šajzika

Uvijek sam bolje lovio po visokom vodostaju :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Sad se vratili s Drave...ionako ima toliko komaraca da necu ni spustati camac do jeseni  :stripii:

miha

http://www.hydroinfo.hu/Html/hidelo/drava.html ....ode drava u nebo ...21.5. Drava - Belišće skoro 400 ...nikad neče kamen stavit na obalu ...

majstor

:eek: :sha: I Mura posle pada za 2 metra u 3 dana? Rano je za odustati i prodati komplet pribor, ili.....

maverick

A ne znam...mi smo tu pod utjecam visoke vode u Dunavu...ako je on visok onda ce i Drava ostati duze u ovom rezimu koji nam dolazi...mada tih 250 nije toliko da se nemoze pecati.