Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

ode drava opet dosta gore

maverick

Pa malo kise...i eto njesre..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

barem da onda ode na 400 Belišće da uđe prave ribe u Karašicu  :takoje:

majstor

Drava opet naglo raste. Ništa od ribolova.  :sha: :baba:

pajdo77

pajdo77

Prošetao malo do Drave. Dolazi a prljava ajme majko. kao da je netko vatrogasnim šmrkom njive ispirao. Nema tu ovaj vikend pecanja na njoj

maverick

Opra sve od Mure do nas...valjda je to to... :uf:

pajdo77

Sto posto,ona uvijek zamuti Dravu

Dukulele

Ma ovo je za popalamudit vise ... eno gore u Moslavini jos raste, 270 krvavih cenata ... pa necu ic pecat nikad na ovom svijetu vise :/
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

miha

majske vode ...bit će mrijesta...a i komaraca...

maverick

A upravo...ima vode a nije poplava...

pajdo77

Samo da ne bude kao prije dvije-tri godine kad je i cijelo ljeto bio visok vodostaj pa smo stajali kao čaplje na jednoj nozi nagurani na dva kvadrata pijeska na kupanju. Po mojoj računici ova godina bi nekako trebala biti godina štuke.

maverick

Ja sam se malo presao...Drava je kod Halaseva izasla do benta...stara Drava u Visnjevcu lagano se razljeva prema bentu..u sumi je vec ima...komaraca uopce nece biti.. :stripii:

nekinho

Neće biti komaraca bice krokodila i dinosaura letećih  :uf: