Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ma davno sam ja reko što uzvodnije to luđe. U Laosu se urušila brana i podavila bog zna koliko ljudi. Mora da su išli na ubzani tečaj tu kod ovih naših kako gvintat te ventile i čekat da se napuni akumulacija do čepa.

majstor

:stripii: :stripii: Danas opet na Botovu pada sa 170 na 45.  :eek: Pajdo će poluditi, a i ribe lude.

maverick

Ja imam osjecaj da gore neki na brani sjedi i čita što pajdo piše...i umire od smijeha   :stripii: dok odvrce i zavrce ventil
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Hebem ga ja moglo bi bit tako kako kažeš. Ma da mi je otić tamo pa nekako iz prikrajka vidit šta te bajice rade i jel im sila da tako naglo otvaraju i zatvaraju te pipe ili se to može nekako i ljepšim načinom kao na primjer koliko kubika dolazi toliko ti puštaš i eto svi sretni i veseli.

majstor

Pajdo, dođi na kavu kod mene, uzmi Dukasona, pa odemo na branu maznuti tipa po glavi stanovnika.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Majstore svaka ti je na mjestu. Ako se nas trojica zaigramo tamo sa ti pipama mogla bi Slavonija opet postat za jedno dopodne Panonsko more  :stripii:

majstor

Ne beri brigu, ja sam majstor, sigurno ću okrenuti krivi ventil. Mislim da ne bi stigli daleko. Duk bi zalutao, ja odustao.  :uf:

pajdo77

Ja bi zaboravio zbog čega smo došli  :rofl2:

TonyC

Neko je pročitao vaše postove i sjetio se da mu pipa ostala otvorena na brani   :stripii:       
Današnja prognoza na hydro je - 100 za par dana

pajdo77

Ako ima forumaša blizu tih bećara na brani nek protegnu noge i objasne im da se nizvodno skuplja delegacija koja će im doć u nenajavljeni posjet  :stripii:

DIDAPATAK

..i sve ćemo im izist  :jede: i popit  :flasica:...pa nek si misle  :stripii:
.. :baba:

Sg.Pepper

Zene im necete dirati, ili?
dec d vej aj lajk it....

majstor

Kud nas hebu s vodom, još i da radimo kod žena umjesto njih. Dužni smo i doma.  :stripii: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Krivo- voda je minimalna. Da bi bio takav porast danas bi kod nas trebala biti poplava, a meni je čamac na suhom.