Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Dunav je konstantan...kod tebe je na minimumu...ovo je jedino od prognoze da ce naredna tri dana padati kiša pa se ravnaju po tome...ostaje da vidimo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

po današnjem još če opast 50 cm  :stripii:

majstor

Mislim da u Os. Dunav nema toliki utjecaj na vodostaj, a kod nas je najmanji ovu godinu. Čamac mi je, doslovce, na suhom.
Mogu pregaziti na drugu stranu bez problema. Pogrešili su što su zabranili vađenje šljunka jer je voda sve plića.  :takoje:

maverick

Da treba pasti jos pa onda gore, rijetko madjari pogrijese...A majstore...ima Dunav dosta veliki utjeecaj na Dravu...osjeti se po vodostaju i do četrdesetak km od ušća....obično kad Dunav jako natiska...zadnjih par km Drave zaustavi posve...Ponajviše se osjeti na ribljem fondu...vecinu naglih porsta dobijemo ribu i to poprilično daleko od ušća....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Mi nemamo ni vode ni ribe. Prošle godine u 6. mjesecu 12 riba preko 10 kg., ove ni jedna.  :sha:

majstor

Danas sa 25 raste na 142 voda na Botovu. Neidem.

maverick

Primjenili prognozu...ide Drava na -150

maverick

joker

Maverick jel to demo mod  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Ma jok...samo sam upalio da vidim temp..i to oko 8 sati navecer....u samoj rini je ova teemperatura...u plićacima gdje se kupamo je i preko 30....a cijeli ovaj tjedan bice lijepe temperature tako da očekujem da bude dosta veća...biće na kraju samo dodaj papriku i eto fish  :stripii:

majstor

Voda je toliko mala da mi je čamac na suhom. Nahraniti ne mogu dovoljno daleko pa gazim, a kad se namočim onda i otplivam par sto metara.. Samo čekam da osvane naslov u novimama da primjećen debeli morž.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Meni ovakav vodostaj odgovara,nemam sonar pa napokon vidim gdje šta stoji i gdje ja to gubim potrošni materijal :stripii:

maverick

Ljeto je...voda treba biti mala i topla...a riba u drugi plan...bar meni tako svako ljeto