Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A i da pajdo pregleda prepreke  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Nemoj tako, mala voda, za mlade žene nisam, riknuo mi tv u kućici - ako nema ribe moram biti doma.  :stripii: :stripii:
A taman sam složio hlađenje u kućici, pojačao solar, kupio frižider i sad tv. Pitam stručnjaka koju marku da kupim - onu kpja ima najduže jamstvo jer je sve očajna.  :baba:

pajdo77

Sad sam došao sa otoka. Niska je i topla hvalim te bože,meni taman štima,da hoće ovakva bit i topla i niska do Božića,onda snijeg do drugi dan Nove godine pa opet ovako to bi bio život

maverick

Jbg onda bi i ajkule došle na ove terene  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Vas dvojica ste ko babe neke,sve vam smeta  :stripii:

maverick

A sta bi ti...buckom lovio krokodile :stripii:

majstor

Pajdo i ja više nismo u poziciji da biramo šta lovimo. Samo nek se lovi.  :stripii: :stripii:

joker

Ma ne smeta samo po ovoj vrucini jedino pivo u hladu grize.bio vec par puta na bijelu ali tocno nista jedna mrena za cijeli dan.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Mi smo jučer bili do ponoći na kupanju...idealna

šajzika

Kako bude navecer? Jel ima obada kao preko dana?
Dodju komarci?
Audentes fortuna iuvat

SMT

Mekan si za špediciju... Smetaju ti komarci i obadi... Kupi patike

maverick

:stripii: Eto reče ti čovjek sve...neki dan si gol po zimi hodao danas te hebu tri komaraca... :stripii: