Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Od onakve momčine sto sam upoznao do kreme za komarce...

ps

To on pita za ženu, da je povede na noćno kupanje :clap2:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

mlb

Sve više dolazi do izražaja to njegovo srce ko u mačića!! Pretvara se u tetkicu!  :stripii: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Hidroinfo nekoliko puta najavio velik porast i fulao u zadnje vrijeme. Za dva dana se ispravili. Odoh na more, pa se nadam normali kad se vratim.

maverick

Poslije vikenda ide ta promjena i navodno ozbiljnije padavine pa valjda od tud predvidajaju porast...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

A bem ga valjda nece toliko...taman sam stapove iznio iz podruma

pajdo77

Jel moguće da je došla 88 cm? Ja sam jutros bio do vode ali kod mene je blagi pad pa i kad naraste 10 cm meni čamac bude udaljen od obale pa ne mogu od oka ocijeniti koliko je došla. Otkud sad odjednom tolika vodurina?

šajzika

Pa da, jucer cjeli dan rasla i nosilapjenu.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Kod mene je jedno 60 cm u dva dana...padaju kise okolo i jos se netko popiškio usput i eto ti vode ...a madjari kazu malo dole pa opet metar gore

majstor

Kod nas narasla metar pa pala metar. Opet raste. Ja ostao doma.  :sha:

pajdo77

kakav je ovo vodostaj bože me sačuvaj. Pa to gore-dole pa opet gore,ko na klackalici. Na Mađarima vidim da će Mura opet gore pa će to doći i kod nas. Sad kad se napokon malo voda ohladi onda će nas hebavat vodostaj. Zlo i naopako,da je to koji cm oscilacija al to hebački ide gore-dole.