Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

danas na hidroinfo

Donji Miholjac
Dráva

4,6 c

pajdo77

Ma to te ja Dravski pitam.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

miha

stojim u subotu kod hotela Osijek i gledam u zimsku luku ...ekipa peca ...svaki zabačaj ( skoro svaki ) riba deverikica ko dlan al vuče se....tako da teperatura je barem tamo ok.....

pajdo77

Tamo joj je zimovnik pa je ima. Na otvorenoj vodi teško ju napipat na ovu temperaturu. Ja pokušavao na fider prosli tjedan,par mjesta al ni pecnilo.moras je bas naci gdje je trenutno.

pajdo77

Drava ovih dana par cm gore pa dolje. Nakon onih par noći u minusu sa 9 pala na nekih 7 stupnjeva i bjela odmah zamrla. Zanima me ima li negdje za pogledati temperaturu Drave na dnevnoj bazi. Gledam na hidroinfu Mađara i tamo jedan dan ima temperatura pa sedam dana ne. Valjda našima lijeno jednom dnevno pokvasit toplomjer u vodu. Ako netko ima info gdje pratiti temperaturu bio bih mu zahvalan jer odem na vodu ne znajući da se ohladila,satrem se pametujući zašto ne peca a temperatura vode me hebe

pajdo77

Napokon sunce,krasno jutro al sad ovo đubre raste dva-tri dana iz sata u sat. Tlak preko 1030hp i ajd ti sad budi pametan. Bjele nema par dana,jel u nekom međusloju ne znam al na dnu nije jer sam isto preoro uzduž i popreko

maverick

Treba rasti...treba se riba izmrijestiti....samo smuđ se malo zeznio sto se tiče protoka...gnijezda koja je odabrao sad bas nece biti u povoljnoj poziciji
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Za vikend najavljuju porast Drave za oko metar  :ok:

maverick

To od ovih kiša koje su u ovom dijelu Europe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

taman da malo ribu pokrene za produženi vikend  :occasion14:

pajdo77

Ako naraste i uz niže temperature zraka slijedećih dana Drava će se vjerovatno ohladiti za koji stupanj i bijela će opet zamrijeti na neko vrijeme a napokon se počelo nešto dešavati. U svitanje se počela kupati na površini,upecao i nekoliko bajina na crviće. Sad ako ohladi čekaj opet danima da ponovo ugrije vodu i eto ti već maj na vratima. Malo pecam i ops,jedno jutro eto ti mraza,pošto ja nisam od onih sado mazo da se kažnjavam smrzavajući na vodi pakuj štapove i čekaj slijedeću godinu. I koliko ja onda pecam? Tri mjeseca a i ta tri ne mogu svaki dan na vodu. Sad opet čekaj sliedeću sezonu a zima se otegne ko gladna godina,nikad proći i tako u krug iz godine u godinu. Dakle kako god okrenem ja zadovoljan nisam ak me baš to netko mislio pitat  :stripii:

maverick

dravski pecaros

ljep porast mogo bi malo i ribe u karašicu donjeti  :takoje:

http://www.hydroinfo.hu/graf/elore/546085.jpg