Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Nije dugo rasla. Zadnji put nije opala više od mjesec dana kako je meni odgovaralo,bila taman dva tjedna i sad opet gore. Počet pecat po barama i u klinac više i Drava.

maverick

Jbg...na Dravi ne hebe lep vec uporan...biti ce dobra voda...nisam valjda uzalud uzeo godisnji 😄
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

A kod mene je sve u bentu,kod tebe je hvala Bogu još divlja obala pa možda i valja i ako dođe metar. Sve zavisi gdje pecaš.

pajdo77

Otkud sad ovolika vodurina da raste 4-5 cm na sat? Koliko znam Majstor kvasi dupe u nekim toplicama. Tko se sad zahebava sa ventilima na brani uzvodno? Ajd pa su blagdani pred nama te su neke druge aktivnosti na redu  :pije: inače bi bio jako nervozan zbog vodostaja. Valjda će dolje za par dana da se može izać i izbistrit glava na vodi.

majstor

Došao sam doma za vikend i zagorčio život mutnom vodom.. :stripii: :stripii:

pajdo77

Mogo sam si mislit da nešta prtljaš tamo uzvodno

pajdo77

Sad došao sa Drave. Išao vidjet čamac. Dobro to opada,boje je bijele kave,brza a suze cure kako lijepo pirucka kraj vode. To očito ne smeta dvojici koji u nekom bijelom plastičnom i hondom odoše nizvodno. Svaka čast. Za to malo što sam bio vidio jedan krasan raub na pola Drave,samo je zavrnila ispod površine,dakle riba radi samo treba imati muda pa ju ići potražiti.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Dok se ja vratim voda će otići. :stripii: :stripii:

pajdo77

Idi izvlači tamo čepove ko na kadi iz onih bazena,zbuni osoblje  :stripii:.

maverick

Ajd malo ozbiljnosti...majstor otvara i zatvara pipu a Pajdo tvoje je da vadiš i stavljaš čepove  :stripii:

miha

pajdo77

Gdje je bio potop da dolazi?

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk