Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

O Roki...pa ovo je ozbiljna voda  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

dravski pecaros

al če sad krivolovci uživati mamicu im njihovu  :violent1:

majstor

Kod mene ode gore preko 350 cm. u dva tjedna.  :uf:

majstor

Evo prošetao do Križnice. Skela ne vozi, samo viseći most.

miha

maverick

Ostavljam čamac na suhom  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Jućer sam ja išao vidjeti situaciju. Prešao preko visećeg mosta i pješačio do Križnice. Ove godine nisam stigao do vikendice pa sam je išao pogledati. Daleko mi je, od mosta 5 km.  :uf: :stripii: :stripii:
Kućica na otoku je skoro dva metra iznad vode, pa nema opasnosti. Zasad.
Skela ne vozi, a Drava na Botovu pala cca pola metra. Kod nas ne bi trebalo biti poplave. Jedino Mura divlja.  :hi:

pajdo77

Kod mene će ići 12 metara u Dravu sa šetnicom. Dakle još će ju suziti. Na ovaj vodostaj je i ovako brza ko potok,kada ju još suze  uzvodno nema šanse bez 20 ks :stripii:. Ajd da nema šetnice pa još nekako al ima je. Pješačka,biciklistička.rasvjeta. Šta tu još treba da je sila mjenjati korito nemam pojma. Trebalo bi pitati gospodu koja su se sjetila takvih kretenluka jel to boli kad je čovjek blesav?

maverick

Pa tamo je ionako plićak s te strane ako se ne varam...pogotovo dole pred kraj...kontam da nece oni tu puno zeznuti...a kad se popale sva svjetla...ima da vidis svakog smudja prije nego ga uloviš  :stripii:

pajdo77

Sad će i taj plićak zasipati umjesto da produbljuju Dravu  :uf:. Moći će se sa obale na obalu kamen baciti. Čizme do kukova i čamac mi ne treba da bi otišao preko pecati.

majstor

Voda ti dolazi, imat ćeš šta vidjeti. Velika i mutna.

miha

miha

http://www.hydroinfo.hu/Html/hidelo/drava.html  ..... iz sata u sat sve više boja na tablici ...bit će hebeno ....