Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Citat: maverick  u Listopad 05, 2021, 10:07:14
Dolazi 4-5 dana padavina...kontam da nece bas ovako rasti....ali tko bi ga vise znao  :uf:
Kažu da u Sloveniji već pada dosta kiše to je porast od tamo...biti če somova komzspije popratiti porast

šajzika

Lažu te. Ljepo i suncano je
Audentes fortuna iuvat

majstor

Drava danas narasla preko metar. 🤔😁😀

maverick

Kod nas je to sutra i preksutra  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Do sad je rasla ko blesava,sad će po Mađarima otići dolje metar u dva dana pa ti pecaj na to ludovanje.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

miha

kako ćeš pecat kad kiša pada ... :stripii:

pajdo77

Imam ja odjelo svjetsko a moje,nema te kiše koje se bojim osim onih kiselih. Vjetar mi je najveći neprijatelj,pogotovo po mraku. Kad zavitlam vobler kibiceri sa obale se klade gdje će pasti,to nitko nezna.

pajdo77

Po Mađarima ode ona još 80-ak cm dolje. Dakle tamo gdje je bila prije ovog porasta. Tko ima čizme do kukova ili mušičarski kombinezon može izvaditi čamac na suho.

nekinho

Koliko vidim prognoza je tamo negdje za sedam dana da će biti ispod -160cm kod Osijeka... to izgleda oko njenog apsolutnog minimuma, možda padne i rekord  :uf:

pajdo77

Tako je lijepo počela ići gore,riba proradila i eto je opet,opada kao da je netko čep na kadi izvukao. Hebat ga više.

miha

samo nek pada što manja to bolje ... :clap2:

pajdo77

Ti si Miha zločest i nestašan. Meni ova voda ovdje ne štima. Da je još pola metra gore bilo bi ok

miha

nebi ni onda valjalo .... :stripii:

pajdo77

A dobro,ja bi i onda našao neki drugi razlog zašto ne valja

miha