Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

I tjedan dana blata.😁

pajdo77

Ode od sutra po Mađarima opet dole i to metar i pol ako je vjerovat grafikonu. Dakle opet potočić

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

miha

pajdo77

Ode još metar dole. Tko ima ono mušičarsko odjelo koji će mu qurac više čamac do proljeća. Može ju prehodat

maverick

Ovo je prvi put da predvidjaju da ce Osijek ici ispod onih -168...S obzirom na duzi period i nakupina pijeska...ako ode tako nisko od Josipovca do Mihe neces moci ni na veslo proci....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ljudi sad do zadnjeg jurcaju smuđa,em je plitko em je mrak kad se vraćaju a tada ne štede na gasu i još se ti sprudovi pomiču kako gdje voda nanese pjesak,recept za neko sranje

maverick

Napisah ti neki dan da sam s nepunih 60 na sat imao plićak...bilo je pik pik pik( alarm za plitko) sonar je samo izbacio 4...3...2...1 pa 0.6 dubinu....Bilo je drzi se za volan i ne mrdaj se...proletio sam ...sto bi rekao Alu Bel...testirao Jack plate...Ali doista treba oprez...na mnogim mjestima Drava nece biti za voznju čamcem ako bude ovako kako prognoziraju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Ja se i čudim što kupujete tako velike čamce i motore za  rijeku od  100 metara širine a sad nema ni toliko. Imam za prodaju onaj moj čuveni kanu ako nekom bude trebalo.😂

maverick

Premostimo je sa čamcem  :stripii:

majstor

Danas opet naglo raste.
Na Botovu oko 70 cm.

miha

pajdo77

Sad bio vidjet čamac. Drava je kao staklo,nema vjetra,nema valova,spora. Još da ima bar sunca u tragovima bio bi idealan dan za pecanje...i da imam volje.

maverick

Na sta mislis Miha...na povijesni minimum  :uf: Moguce je da ce ici na neku sličnu brojku...-168 je najnizi izmjereni za Os, koliko je za Belišće

miha

https://www.hydroinfo.hu/Html/hidelo/hidelo_graf_drava.html .... -171 osijek .... belišće - 10 ...ne znam di to mjere ...tabla na vodocrpu je bila u funkciji do 70 - 80 ....ako se ne varam ...

jurajurajura01

i da dode do toga bit ce jos plica voda jel ima puno vise pjeska po koritu rijeke ako dode do toga zimska luka je do nedavno bio izlaz iz nje 20-30cm vode bit ce guranja camaca