Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Za vodostaj znam ali me zanima kolika je temperatura vode tu kod nas ili negdje najbliže nama gdje ju mjere? Jel ima 6-7 stupnjeva? Nikad ugrijat već jednom

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Kad sam vadio čamac...cca prije dva tjedna je bila toliko
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

madmax

Ne znam jel to netko uopće mjeri, susjedi pokazju da je dunav 7.2 celzijusa

pajdo77

Pa dobro je to onda. Možda je još malo od tada ugrijala. Valjda će do sredine četvrtog preći 10 stupnjeva

alexdja

Hoće...

I slobodno probaj soma od sredine 4. ...
       Nema više divljeg bučka. :no:

Mornar Popaj

Prije mjesec dana je Dunav prebacio 6c i bio porast od 80-90cm i odma krenuli šarani.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Idu kiše pa se planira i porast...taman da ostane nesto za mrijest
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Bijela je riba spremna za mrijest.
Samo da voda poraste. 😁

maverick

Malo kao naraslo...ide jos jedan porast i izgleda da cemo dobaciti  Osijek plus 50  :uf:

pajdo77

Bio sam jutros do čamca,došla je od jučer

maverick

Temp Drave od jucer poslijepodne

šajzika

Bio sam na kupanju.  Situacija je takva da kad jednom udjes, vise ne moras van :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ja jučer jedva ušao do koljena. Bit će da je kod mene bar deset stupnjeva hladnija.