Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Kod vas to ne izgleda lijepo,valjda je taj val gotov,vidim da gore pada a kod nas varira. Ja jutros bio do mog kod flotile,jednu stranu ogrecao a sa drugom ćemo malo pričekati

DIDAPATAK

..ma nek ste vi meni živi i zdravi  :clap2:
  ...sve ovo ostalo ćemo popraviti za koji dan  :takoje:
.. :baba:

maverick

Kod mene je stigla na kraj dvorista
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Hebo si mačku mater kad se povuče pa navale komarci

nekinho

Dobro je da nije rušilo rekorde, to znači još metar i nešto gore, a kako bi tek onda sve ovo izgledalo..proći će ovo za koji dan. Samo nek smo svi živi i zdravi. Ostalo se da sve popraviti

Kugla

Susjed jel na cesti ima još vode? Je si snimio što stim dronom oko mog flosa?

maverick

Ima vode na cesti...flosevi su svi citavi i vise manje na mjestu....kontam da za dva dana mozemo dolje...ako ne ovom cestom onda bentom s strane Karasice...vec su danas isli s te strane...Za komarce smo spremni cijele ove sezone..prasimo za medalju  :stripii:  Kako doslo tako ce i otici... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Biće to sve ok, što kažeš za dva dana možemo dolje, a i voda će u 4-5 dana u neku normalu. A komarci, pa bilo bi nam bez veze bez njih  :stripii:

maverick

Jučerasnja setnja do floseva

Kugla

Ima li kakvih informacija kada će policija dopustiti prolazak cestom do vikend naselja Karašica?
I kaže mi onaj policajac dolje na punktu da ima neki kamion i po pozivu on odvozi i dovozi ljude dolje i nazad, jel to važi i za nas koji ne živimo dolje ali su nam flosevi dolje koje treba vračati u vodu.

hranki

Danas bi se trebali maknit ako imam
točne informacije

Kugla

Hranki hvala, nadam se da su informacije točne  :ok:

maverick

Nama danas oko podne nisu dali...mi smo isli s druge strane...pa pored Karasice...voda se povukla poprilično. Mnogi flosevi su ostali gore...mi smo vracali tri poprilično dugo..Zvonkov smo morali i rastavljati da moze do vode...Tko bude isao neka povede neko drustvo...ja sam isao s Tunjom...Jurom i Zvonkom...tj da skratim isto je kao da smo ja i Zvonko isli sami  :stripii: ....jos su nam ova dvojica s.rala cijelim putem...em moraju setati...em im blato..čak su u jednom momentu utvrdili da je najbolje da u zivotu budes kokos i da nemas nista jer oni ne bi nikom morali pomagati  :stripii:

Kugla

Rekao sam ti da javiš kad idete da odem s Vama,  :no: Bio malo prije i ne puštaju kaže možda sutra, Kiki bio biciklom i slikao flos mi je u vodi, ali do sutra će biti već malo i na obali, onaj stol iz bajte se prevrnuo prema flosu za ostale stvari ne znam evo i fotke. Sutra moram dolje pa makar letio  :stripii:

maverick

Javio bi ja da ovi nisu nadrkanci i moraju bas sad kad njima odgovara...dogovor bio u pola tri oni dosli upodne nestrpljivi kao zapete puške  :stripii: