Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Evo prije sat vremena, još malo pa kao prije 2 mjeseca, samo što sad prognoza da ide do 430 a sad je 295cm.
Flos povukao koliko ide, samo me strah ove Simbine nadstrešnice da to sve ne krene na flos, čamac sam izvadio za svaki slučaj

pajdo77

Bitno da si spremio čamac i motor na sigurno pa sad mirno spavaš. A flosu ako i bude nešto naći će se neko bure i daska za zamjenu ako bude potrebno.

Kugla

Je Pajdo tako je, od kad sam ga izvadio miran sam  :ok:

klenčuga

Drava u mom rodnom selu. Slika je od jučer poslijepodne. Od tad je vodostaj otišao gore za još 40 cm.

maverick

Kod nas, koji smo nesto uzvodnije od Osijeka...vodostaj na mjernoj stanici je doista samo broji nista vise...Opcija je kao ovo sad ...da dobijemo vodu od uzvodno i to je neka sasvim drukcija brojka od one koju prikazuje stanica...ili da Dunav ustopa Dravu pa dobijemo porast odozdo...Uglavnom...u odnosu na prije dva mjeseca vodostaj ce biti mozda pola metra visi..a poplavice nas...od rekorda ce biti po stanici metar nize a bit ce vrlo blizu...tako da...nece to bas biti tako strasno pogotovo kad je naselje spremno za takvu vodu...Sto se tice bajte...izdrzala je ona dosta toga... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Spust kod vojarne,nek sam ja našao vrijeme kad treba brusit čamac i okretat ga naopako😂

baka

Pa čekaj, jel' ga niste prošle godine sređivali ti i Kas  :sha:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

DIDAPATAK

..nejavlja se Majstor...
     ..kako je kod njega..
.. :baba:

pajdo77

Radili smo tj mjenjali patos,sad je na redu malo kreča izvana

maverick

Tu je..
Blizu je da ozbiljno napUsti korito na pojedinim mjestimaa

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

N e znam za koji s k...ne vide slike  :stripii:

Goran

Na zadnjoj sl je idealan vodostaj za kvasit stopala.

pajdo77

Ako se to razlije po šumama i kanalima gdje nije utvrđena obala i to malo ribe izađe kam se voda počne povlačiti bit će mreža između stabala više nego gljiva. Da ne pričam kako će ljudi zbog hitnog posla odlaziti na kanale sa vilama al to je neka druga tema.