Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

A komaraca ce biti do januara.  :drvo:
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Skinio s facebooka

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja u ful gasu mogu šibicu zapalit i držat ju da dogori bez da se ugasi. O kakvom glisiranju oni pričaju?

ossa

O ovima što prave veće talase i piče bez obzira na druge.
Naidju krize, drukcije grize...

pajdo77

To je do kulture a ne snage motora. Zanima me kako će se ove godine čamcima za Gospu u Aljmaš. Tu se u toj masi ljudi zna uvjek naći po neki biser. Dolje još nekako ali nakon nekoliko pića kad se vraćaju voze kao da su ukrali te čamce.

šajzika

Maverick i ekipa. Sve sam vidio. Dobro da ih prozivas
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Evo od prije sat vremena a ide još po prognozi cca 50 cm gore

maverick

Nema mene sta Pajdo prozivati ja od 60 brze kroz grad ne vozim :stripii: Nazalost ove godine necemo ici...A iskreno ne popijemo ni piće ...niti dva...bude tu puno vise...obicno se to zalomi i dan ranije pa eto belaja  :stripii:
Ali da se vratimo na temu...sto kaze susjed...ide bar pola metra i malo vise gore...proci ce to sve u opsegu zanimljivog a ne katastrofalnog...Ja se jedino nadam da ce pogoditi prognozu sto se tiče pada vodostaja...da nam ostane bar jos nesto ljeta na vodi... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Kod nas je prešla srednju bankinu u visini jednog bloka.

Kugla

Bio do naselja, zatvaraju ulaz, u onom zavoju voda je došla kroz šumu blizu ceste, kontam da će se to sad razliti po šumi i cesti, vjerojatno ne kao 2014.g ali biće vode. U naselju se cijedi voda ispod onih box barijera, pumpaju nazad, valjda će sve proći ok. Kod nas u Petrijevcima na izlazu iz sela prema Valpovu na najnižem dijelu voda iz ribnjaka je blizu ceste (samo na onom najnižem dijelu gdje se ulazi na ribnjak.

maverick

Evo s benta , u daljini we vide nasi flosevi koje prebacuje preko...

tutnja

Sad je idealno za umočiti noge uz hladno pivo

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

retfala

Slike iz mog kluba

maverick

Mi do svog kluba jedino iz zraka mozemo..ode nam namjestaj u obje bajte...ode nam "nova" cesta...flosevi su na bentu...

maverick