Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mrva

Slavene to sto se na nasem terenu nekad nekad uhvati koji smuđ i nije strasno vise me brine ono sto smo kolega durmy i ja dozivili u petak na vodi  :angry5: dosli na vodu oko 18:30 bili na Baicevom i oko 21h krenili kuc malo prije toga je netko otisao s T kamena, putem sreli Brku i on je isao kuc i odlucimo zastat i par puta zabacit kod malog kamena, a neka ekipa je bila na mjestu gdje je Tosino pecao, bili s traktorom i malom prikolicom, lozili vatru i pecali...kad su mislili da su svi otisli sa vode bacili su u vodu nekakvu eksplozivnu napravu da smo se stresli koliko je to udarilo a bili nekih kilometar udaljeni...nakon toga samo vidis lampe upaljene kako idu do kamena i nesta tamo rade pretpostavljam da su isli kupit ribu  :angryfire:

dravski pecaros

trebali ste policiju odmah zvati..i odose majstori u pritvor direkt.... :angry4:

Kugla

Ode Drava opasno gore uh!

durmy

Mrva jos me čudi sto na Baicevom slabo grize  :confused2:

Mrva

ma nisam ni pomislio zvat policiju i da imam kasnije kakvih pizdarija...neznam ko je bio tamo znam da ih je bilo bar trojica, pretpostavljam da su lokalni mjestani pa bolje mir jer znam dosta puta ic sam na vodu

dravski pecaros

znam kako vam je ali bacat eksploziv najgori oblik krivolova...

Kugla

Sad se vratio sa Drave, gadno raste, jedva dasku na kučici podigao, Susjed izvukao sam ti dasku sa flosa iz vode, Toktiz tvoja daska je iznad vode cca 30 cm, a vodu sam ti izbacio iz čamca nije bilo puno!  :occasion14:

maverick

A ja sam jucer digao obje...znaci fino tiska....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Tiska gadno, ja se napatio sa svojom daskom i naravno ulovilo me u kičmi, bemti sreću, oko 12 idem sa Britvom dolje sanirati onu gredu koju je netko slomio, ak si za kavicu susjed kad to završimo javi se

joker

drava lagano opada vec sam zivcan nisam bio od subote na vodi.danas ako bog da i ako mi niko ne usere plan odem malo procackati
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Slaven

Ovako slicno je bilo i prosle godine i nije male ne pala u neku normalu do ljeta

maverick

Kod mene je tek u punoj snazi....tek ce u stagnaciju pa opadanje...slavene, ide ovo opet na nisko nakon kisa
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Baš gledam Donji Miholjac opada sutra će i kod nas krenuti opadati, baš je gadno natiskala preko dva i pol metra. Susjed je si bio juće dolje kakva je situacija, jel kučica na mjestu, danas ču se zaletiti kad mali ode u školu.

maverick

Kucica je dole....ali ne znam jeli čamac  :icon_biggrin:

Kugla

Daj susjed nemoj me, uh reci da se šališ