Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

Citat: baka  u Rujan 10, 2014, 12:07:08
Da, ali iznad RRF-a kod kožare.
Ma tamo sam i mislio, znam da si ga tamo držao

raso

Stoji, protiče onaj val odozgo. Dunav u Batini 30 cm opao u 24 sata.

maverick

Ostace malo duze u ovim okvirima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Dočekah i to, Drava procurila :sha: :sha: :sha: Pada 2 cm na sat :eek: :eek: :eek:

šajzika

ako je dobar info o temp vode, onda bi trebalo krenit "zimsko hranjenje"
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

na takve provokacije ne odgovaram  :stripii: :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

gegs

znači treba pecati samo noću, dok je voda 13 -14 stupnjeva, jer preko dana je pretopla?

maverick

Ne kuzim se u ove šajzikine postove...niti temperature...ali riba radi ovih dana u smurak bez obzira na vodostaj...ali to nije svakako tema...bojim se da cemo imati i nekih ozbiljnijih problema....dunav ide gore i do debelo...Drava je visoka...kise padaju...Kopački je vec odavno pun...mislim da ce biti nekikh poplava ako ovako ostane...

šajzika

Temperatura vode ne pada drasticno preko noci i da raste preko dana. To se dogadja polako.

@maverick

Kad temperatura vode krene padat ispod 20ak stupnjeva jer nije da se riba krene intenzivnije hraniti. Tj pripremat za zimu?
Audentes fortuna iuvat

raso

Hebeš vodu kiša ne pada  :sha: :sha:
s toga štapove u ruke i trk koju štuju ufatiti :stripii: :stripii: :stripii:
a mogao bi pasti i koji zubonja :jede: :jede:
a ako neznate gdje  :stripii: :stripii:
prodajem povoljno mjesta :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
i dresirane kedere :rofl2: :rofl2: :rofl2:

maverick

A to o intenzivnom hranjenju kad padne temperatura nije bas ispod toliko i toliko stupnjeva, momenti su kad keder vise nije tako rastrkan...Drava je opala tih nesretnih dvadesetak centimetara...koliko ces jos ..ne znam ali ne puno...mađari predvidjaju da ce ici sigurno preko 400 opet u tjedan dana...vidim da su Miholjac stavili preko 400...u tom nekom vremenskom intervalu ce i Dunav biti opet u nekom maximumu pa se moze tu dogoditi i nekih zezancija s ušćem i tim dijelom...kod nas bi opet trebala biti na granici ...do samog čepa...ove kiše sigurno ne pomazu...bojim se da ni 01.10 nije nesto izgledan za pecanje...a pecati se moze uvijek....

joker

ja idem predveče bar malo zabaciti jel me već hvata ludilo he he zaboli me za vodostaj
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

umpahpah

hr vode gledaju nasipe oko naselja Karasica,nece da valja!!   :crybaby2:

maverick

Pa gore je počelo rasti i to deblo....biće na knap....