Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

Napokon se nebo mad srednjom Europom razvedrilo, sad kreće vrhunac vodenog vala Drave, ali i Dunava. Još jedno 7 dana plivanja i onda lagani opad. Kontam da bi od 15.10. mogli i pecati :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Kaze kolega da bi osijek trebao na 480...i da je vrhunac dvadesetog....onda svakako budemo imali problem tu kod nas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Ovo je most na Dravi kod Botova na vodostaju 350, znači skoro 1,5 metar manji
foto moj prijatelj Hanža iz Koprivnice

Slaven

Drava opasno teče, juče kad sam se vračo od Hulova kako prilaziš dravi vidiš kako teče ko niagara, do pol Dunava tišće. Biće veselo sad kad ju Dunav zaustavi :icon_scratch:

srco

izgleda da nece da je zaustavi... velika poplava kod Kladova i ostecenje djerdapa 1 je primoralo nadlezne da dignu rampe pa sad Dunav otice kao lud, javise mi da je kod nas u Bg vec osetno brzi protok trenutno... ovo su najnovije vesti, pa ostaje da vidimo sta ce dalje biti...

joker

baš gledam maloprije na hydroinfu terezino polje da će ići do 342.jel moguče?
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

raso

Na žalost dobro si vidio :veryangry:

joker

auuu bit će onda i belaja u mom šoru.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Kugla

Kum i ja bili večeras do čmaca, i situacija nije nimalo obečavajuća, kažu ide još metar i pol gore sigurno, a sad piše da je vodostaj 305 Drava Osijek, to nikako ne štima, jer kod prvih vikendica na lijevo od birtije ima metar do ceste, ako dođe onoliko koliko kažu pa to pliva :no: vodostaj je veći jer prije dvije godine na vodostaju 500 3 ili 4 reda vreća sa pijeskom su stavljali i bila do gore, po tom vodostaj je puno veći nego što pišu

Hunter

kod mene je trenutno 4,5 preko normale,a ocekuje se jos koji metar.kajak cu nazvat pamela ,a limenjak mič upomoć.

maverick

A svugdje je problem a ovi kod naš za sad šute...nisam siguran da su ove njihove prognoze bas dobre ali još dva dana pa cemo vidjeti kud sve to vodi...na naselju kod nas još nema puno prostora....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

evo jedna sa Drave u Belišću.....

maverick

Kod nas se uredno peca...

Kugla

Je malo još prostora u vikend naselju a oni pišu o ovodostaju 320 Osijek, to je muljaža. A trebao si sve poslikati danas, jedan peca, a 7 pije pivo, da sam bio sam ostao bih ali ovako žena nije htjela ostajati  :mt1032:

maverick

Sad Donji Miholjac predvidaju pola metra manje nego jučer....a i Osijek su smanjili nešto sitno...