Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

da na Dravi, preko fejsa sam u kontaktu sa frendom iz Maribora pa mi on javlja, bili su na Vranskom, ona ekipa u gumenjacima

Kugla

Ma samo neka raste ionako nemam vremena za pecanje  :toothy10:

Greys

Ma ovo je hard core postalo  :icon_scratch:

raso

vedro

Citat: maverick  u Travanj 02, 2013, 19:25:14
Ovo vise ni nema nekog smisla, predvidaju svi extremno toplo ljeto i opet camo u sezonu uci s extremno niskim vodostajem
Kako se sve okrene! Pravilo je da pravila nema tako da.... :toothy2: :toothy10:

maverick

Da, bas ih idu prognoze...danas gledam cijeli ovaj mjesec ovako mrljav s ponekim danom s 30 stupnjeva , a Drava se trenutno nalazi u jednoj zaniljivoj fazi...ovaj nagli i ostri porast dunava treba ribu natiskati pun gas u nase krajeve  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Daj Boze... Maverik rijeci ti se pozlatile! :icon_cheers:

tole

Slaven

pustite koju do mene, juče čačko malo po uvalama i nema ni jedne :dontknow:

Kugla

Kaže Ðuroković na htv-u da se ne treba brinuti za Dravu jer neće ići previsoko kao Dunav, unatoć tome ako neko ima potrebu za neku pomoć pripreme za nedaj bože veći vodostaj Drave od članova neka kaže rado ću  pomoći, posebno vikend naselju Karašica imamo i tamo prijatelja, članova i svih ostalih floseva,čamaca

maverick

Vec smo rekli Zrinku da cemo doci ako bude bilo sta trebalo...mada bio sam poslijepodne dole i sve je spremno..ja osobno mislim da na Dravi nece biti problema bar u nasem dijelu toka...

Kugla

Prognoze su takve da ne bi kod nas trebalo na Dravi biti problema, al za svaki slučaj pratimo vodostaj pa ako krene nešto naopako zovi.

maverick

Prognoze u stožerima su malo i čudne...priča ide u smjeru da je Doni Grad ugrozen u području oko kožare...ja se nadam i mislim da do toga nece doci...pričaju o probijanjima nasipa...mislim da je val velik i brz..da stagnacije tako visokog vodostaja nece biti...mada u ovom trenutku Drava ima povećan protok i brža je nego sto bi trebala biti u ovom štopanju od Dunava