Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

U ovom trenutku Drava je ustopana od Dunava i puni donji dio toka kao akumlacijsko jezero...danas smo sklonili neke čamce s 29 km jer kod nas se od jucer promjenilo na gore i to dosta...na nekim mjestima nedostaje manje od 80 cm da se izlije...decki iz Hr cesta cini mi se, odradjivaju odlican posao, cijelo naselje Karasica ce uskoro biti opasano bentom, novim...sad koliko ali i 40 km uzvodno od usca dunav moze utjecati na vodostaj Drave
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Drava i naselje Karasica se brane i to ozbiljno spremni su za vodostaj Osijek 530, bageri rade punom parom...cijelo naselje je ogradjeno i čeka se zadnji tren da se zatvori pristupna cesta, sve čamce sam obišao, bar ove od nasih kolega, podigao daske i svi su ok

Toktizova klupa...nama bitno mjerilo vodostaja

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

toktiz

Evo par večerašnjih fotki s pješačkog mosta.

maverick

Jako lijepe fotke si napravio...dok ja i Jura se borimo za tvoj flos i čamac ti se igras umjetnika  :toothy12:

toktiz

Kriza. Imao goriva samo do pješačkog.

maverick

Super ti fora  :toothy12: i mene je Jura vozio  :toothy12:
Mada sto se tice Drave na ovom potezu, svakako ce biti zanimljivo...kanu je spreman tako da za vikend idemo kanuom u obilazak  :icon_salut:

Darko

evo popodnevnih sa Neptuna

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Znaci i tamo je veselo...

Darko

birtija se brani vrećama sa pijeskom  :toothy10: :toothy10:

toktiz

Evo par slika iz 2006. godine

Greys

Zanimljive slike, stvarno će na određenim lokacijama biti ''veselo''

TonyC

Gledam ove Toktizove slike iz 2006 i ove od juče - identičan vodostaj ! ! ! !

Darko

još je naraslo od juče , a i doće još malo :icon_scratch:

Jožef1

Upravo se vratio iz Osijeka. parkirao u "rupi", gledam čamci u zimskoj ko' da lebde u zraku... U svakom zlu, neko dobro. Sitnih kedera (ribica) uz obalu ko' u priči (sve se crni), to znači mrijest je uspio  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

raso

Citat: Darko  u Lipanj 12, 2013, 14:34:59
još je naraslo od juče , a i doće još malo :icon_scratch:
Dunav u Batini će tek prekosutra u opadanje, na ušću tek u nedjelju i to jako sporo.
Drava će narasti još i to naj manje pola metra jer nema kuda i tek kad krene u Dalju opadanje krenut će i Drava dolje.