Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Vikend naselje Karasica se zatvra još jednim bentom, bageri rade i okruzice ga sa svih strana....vreca pjeska je dovezeno na sve strane...očekuju najgore , nadaju se najboljem...meni još to sve ne izgleda toliko opasno ali vidjecemo...očekuju se kise odozgo..i predvidjanje da ce Drava u porast
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Može li se normalno autom do ušća ili zbog tih radova ne?

maverick

za sad moze...novi bent je stigao do asfaltne ceste koja vodi u birtiju... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Idem se provozati da vidim kakva je situacija.

vedro

Nazalost necemo pecati na Dravi do 8mj. Ova godina je katastrofa jedino se nadam da bi nam mogla doci riba iz Dunava.

maverick

Ma hocemo..do 1.07 sve ce biti pod kontrolom

vedro

Ako nastavi maverik ovako padati svako malo bome necemo. Kodmene prolom oblaka :BangHead:

maverick

To je u ovom trenutku i najveca opasnost...ako Drava zbog kisa krene gore...onda ne znam...ali sto se tiče njenog vodostaja...cim Dunav krene dole ide i ona

vedro

Greys

Da, bas tako, samo sto vremenske prognoze u iducih 7 dana samo javljau kiše. Pa ovo nije normalno više, kao da smo u Velikoj Britaniji  :icon_puke_r:

Darko

današnja situacija na MNK Neptun

izgleda da će kolega grizli svoj čamac vezat za kvaku od vrata
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Jel to područje natiskalo od Dunava? Jer ovdje Drava još je relativno mala, odnosno nije ni 400cm (Belišće)

Darko

to ti je cca 22 km Drave

Greys

Kilometri mi iskreno ništa neznače. Čisto me zanima ovako informativno, budući da je Drava ispod 400, kako inače biva tamo stanje, kada dođe na tu razinu?

Darko