Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Mariorhr

330cm vrhunac Drave u Osijeku i ode dolje...pada 2cm na sat

rj

u Belišću opada baš ebeno 2-4 cm - h
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

I kod nas je pala 15 cm za par sati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Za par dana sve pod kontrolom i na pecanje  :ok:

rj

ovdi je pala 50 cm za 24h

maverick

Batina je opala malo...kad taj pad stigne do Aljmaša...bice kao da je netko isčupao čep u kadi ....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

nisam siguran da je Dunav začepio Dravu ovdi je brza ko Neretva

maverick

I kod mene furi kao Nijagara...nije je zaćepio sam ce je još fino povuci kad dodje pad....inače sad se obaraju brzinski rekordi s čamcima koga zanima mjerenje  :stripii:

Kugla

Gledam opet neki porast Drave za cca 1 m u narednih par dana

maverick

Malo jos dole...pa onda gore taman da nam zahebe kupanje na sprudovima  :veryangry:

Kugla

A jučer dasku naredili, i sad opet diži gore, a komaraca za poluditi, još nam i sajla pukla pa Britva krpao u je su nas izjeli

maverick

Mađari najvaljuju neki porast od metra...ne znam sam di ga iskopaše ...ustvari ide još dole do -50 pa onda na plus 50

pajdo77

od jedan sat popodne do sada pala šest-sedam centimetara i onda ti ajde pecaj. A sa druge strane šta ću kod kuće,opet je bolje na vodi. neznam zašto toliko taj vodostaj toliko oscilira,pa padne po pola metra za dan.

maverick

Nadji sto veci liman i cekaj soma nocas na vobler...

Smithwick maniac

Sad je vodostaj kriv.Do sada komarci, pa krivolovci pa zena nije kupila pivo,motor nece upalit,struna puca,udice tupe.... :uf:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...